juanes Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 ZDAREC lidi, otevírám toto téma, které se týka parkování v garáži (pochopitelně vlastní) tedka, vlastně nejen tedka ale kdykoliv v zimě. Hlavně když napadne sníh. U mě je to teda věčný problém. prostě ten hnusný černý sníh, břečka, zkrátka ta hrůza. Zadělá to celý podvozek, no a v garáži to pěkně pomalinku přes noc taje a celou garáž to pomalu vytopí. My jsme to vždy řešili, že jsme to nechali venku, ale tedka ta zima vypadá na dlouho a mě docela deptá mít volnou garáž a auto zamrzlý a zasněžený. Takže dnes mi došla trpělivost a jel koupit plachtu5x3m za 180Kč a vrazil jsem to pod auto. Už to bylo opravdu neúnosné, podběhy byly total zadělaný, no hrůza. S tou plachto je to ale docela pracné Jak to řešíte Vy, pokud tedy takové problémy řešíte....????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Natřel jsem podlahu EKOBANEM a zametám a zametám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 nemam sice garaz a nepoznam ten nater ekoban,ale napr v pivnici som spodok volakedy natrel viac krat normal farbou aceton alebo syntetika,to je jedno. a je teraz pekne umyvatelna. zametatelna bez prachu z cementu a tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.