Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ZDAREC lidi, otevírám toto téma, které se týka parkování v garáži (pochopitelně vlastní) tedka, vlastně nejen tedka ale kdykoliv v zimě. Hlavně když napadne sníh. U mě je to teda věčný problém. prostě ten hnusný černý sníh, břečka, zkrátka ta hrůza. Zadělá to celý podvozek, no a v garáži to pěkně pomalinku přes noc taje a celou garáž to pomalu vytopí. My jsme to vždy řešili, že jsme to nechali venku, ale tedka ta zima vypadá na dlouho a mě docela deptá mít volnou garáž a auto zamrzlý a zasněžený. Takže dnes mi došla trpělivost a jel koupit plachtu5x3m za 180Kč a vrazil jsem to pod auto. Už to bylo opravdu neúnosné, podběhy byly total zadělaný, no hrůza. S tou plachto je to ale docela pracné

Jak to řešíte Vy, pokud tedy takové problémy řešíte....?????

Vloženo

nemam sice garaz a nepoznam ten nater ekoban,ale napr v pivnici som spodok volakedy natrel viac krat normal farbou aceton alebo syntetika,to je jedno. a je teraz pekne umyvatelna. zametatelna bez prachu z cementu a tak....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...