octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 zdravim vas, rozmyslam o sportovom podvozku a mam v tom mensiu dilemu, chcel by som nieco co by trosku spustilo auto k zemi ale aby to nebolo extra tvrde lebo uz teraz mam 205/45/17 kolesa a ked chytim jamku tak mi drkocu zuby chcel by som nejaku zlatu strednu cestu, nie nic extra namakane, nejazdim na tom rally ani nie nejaky sit, proste dobry pomer cena ku kvalite, velmi pekne dakujem za nejake rady a hlavne kde by sa aj dali zohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 no já mám Bilstein B6 Sport se zesílenýma pístnicema ale nemám to na běžné jezdění ale dá se to sice je to dost tvrdé možná by nebyl špatný, ovšem cena je někde kolem 22000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 dobrej je komplet podvozek od KW asi za 11tisic ty Bilsteiny B6 jsou fakt skvely, ale cena je mazec... jeden tlumic stoji asi 4500 Kc B6 maji standartni dylku na original pruziny, nebo pak muzes mit B8 a ty uz jsou do kratsich pruzin, ale tam je cena neco pres 5000 Kc za jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 tak podvozok som uz zohnal, mam dobreho kamarata autickara a zadovazil mi za 450€ komplet stelovaci podvozok a to uz po 100€ zlave, nejaka nemecka nekomercna znacka AP forwerk, neviem ani ako sa to presne pise viezol som sa na tom v jednom golfe a nemalo to chyby... znizenie od 35mm do 60mm tak som zvedavy co to spravi na mojom milacikovi ale teraz mam este jednu otazku, po vymene tlmicov a pruzin, treba nasledne spravit autu geometriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cermik Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 taky nad nim uvažuju už ho máš na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 hlavně se neunáhlit, já koupil v-maxx a při mojem stylu jízdy byl v-maxx zničený takže protojsem šel do těch bilsteinu ty sou fakt tvrdý a stavěný na tyhle podmínky, akorát řeším drobátko snížit díky sportovním pružinám, jaký máte na to názor???? má to cenu snižovat 4x4 ale zase ty 3cm?? jinak pružiny by byly asi Rieger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 čau já uvažuju o týmto je jak na mou SDI tak i na TDI je od JOMU takže německá kvalita a cena je příznivá za 4 kusy tlumičů a 4 kusy pružin Odkaz: http://www.obautodily.cz/s_oct_sportovni_s..._i_combi-504059 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak co se tady na foru doctes, tak JOM je jeste horsi nez V-MAXX... ono celej podvozek za 6,5 tis asi ani kvalitni podle me byt nemuze... vetsine lidi co ma na OI v-maxx jim vytekl po chvilce tlumic... myslim si ze na podvozku by se setrit zrovna moc nemelo... uz jenom to ze je to jak pro lehouckou 1,4 tak pro tezky TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jak píšu měl jsem V-maxx a po týdnu jeho testování uplně vytekl dokonce na jednom místě zničený celý tlumič v závitu i prask, poradte mi s těma pružinama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 a klolik za ne chcou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 U mna je jednoznacna volba HP. Jazdil som ho na vsetkych mojich autach. Vykon/kvalita/cena je absolutne super. Repasovatelne. Nadstavitelny predok (výška). Neni extremne tvrdy, super aj na bezne vozenie a hlavne nerozskáče auto v zákrute ako sériovka. JOM a Vmaxx je tak na ukozovanie auta na zraze a nie na jazdenie resp. tak pre cloveka co najazdi 5000km rocne. Na RSo ma vysiel 11 tkč. Za tu cenu som nemal co riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 a kde si ho kupoval? pac na http://www.hpsporting.cz/?k=3 je 15 tis jenom za tlumice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 člen fora: "hphp" ti pomoze a je velmi ochotny, co slubil aj dodrzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Čau škodovkáři potřebuju pomoct jsem vlastníkem octavie r.v.2001 v motorizaci 1.9SDI 50Kw toto auto je úplně totožny s 1.6 74Kw akorát že to je nafta a to druhy benzín jinak vše stejny, naftovej motor je o něco težší a benzín lehčí máme tam asi pružiny z tej 1.6 a teď začaly v zimě praskat jedna praskla před měsícem a ta druhá teďka. Chtěl bych to už vyměnit za stavitelnej na léto ho dát dolů a na zimu nahoru. Ale abych neměl stejnej problém jak mám doteď chtěl bych dát podovozek z 1.9TDI na moji 1.9SDI nedělal někdo takovou výměnu? jestli vše pasuje tak jak má? aby s tím nebyly problémy s montáží? díky za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ja odpovim otazkou :-) on někdo nabízí podvozek extra pro 1,9SDI a extra pro 1,9TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 http://www.autobest-tuning.cz/stavitelny-podvozek-skoda-octavia-1-4-1-6-1-8-20v-1-8t-2-0-1-9sd-6571.html takže radějí nebrat? někdo řika jo druhý zas ne.. tak co hodit na auto aby to vydrželo (nějaký kompromis) chci to dolu tak o 4cm popřípadě doladit tim štelovákem. Za těch 11t od kw seženu kde? Nějaký odkaz:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.