Podda Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Zdravim, vyskytl se mi takovy mensi problem pri otevirani spolujezdcovych dveri s plastovou klikou. Jen pro uplnost r.v. 1999, SLX, Tdi. Kdyz kdykoli chci otevrit predni dvere, odemknu, zatahnu za kliku dveri a na prvni zatahnuti se me dvere neotevrou. Az kdyz pustim kliku do vychozi polohy a pak zase zatahnu, dvere uz se otevrou. (musim vzdy 2x zatahnout za kliku pro uspesne otevreni) Nemate nekdo podobnou zkusenost a nevite, jak tuto zavadu odstranit? Moc diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Mne sa to stalo ked som mal na soferovych dverach (tam kde si tlacitka na stahovanie okien ) zaseknuty vypinac na zamikanie dvery ale ja som musel na dva krat otvarat vsetky dvere.Skus sa kuknut na ten vypinac ci ho nemas zaseknuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip 146 Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 dělalo mi to samý u řidiče. příčina? roztřepené lanko od kličky k zámku. po výměně ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) moje příspěvky jsou zde cenzurovány. Bohužel chtěl jsem poradit ale nemůžu. Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podda Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Jasne kluci, az ted me doslo, ze to bude asi lankem. Menil jsem ho na protilehlych dveri (praskle) a ani me nenapadlo, ze by to mohlo byt zapricineno roztrepenym lankem. Diky moc za rady, mrknu na to a dam vedet, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Bude to lanko, co veze ze zamku je tam takovy vroubkovany plastovy konec prekontroloval bych jestli vroubky nejsou obrousene a jen to nepreskakuje, mozna muze byt i natrzene lanko jak je napsano vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.