Publikováno Leden 19, 201015 r Zdravim, vyskytl se mi takovy mensi problem pri otevirani spolujezdcovych dveri s plastovou klikou. Jen pro uplnost r.v. 1999, SLX, Tdi. Kdyz kdykoli chci otevrit predni dvere, odemknu, zatahnu za kliku dveri a na prvni zatahnuti se me dvere neotevrou. Az kdyz pustim kliku do vychozi polohy a pak zase zatahnu, dvere uz se otevrou. (musim vzdy 2x zatahnout za kliku pro uspesne otevreni) Nemate nekdo podobnou zkusenost a nevite, jak tuto zavadu odstranit? Moc diky za rady
Leden 19, 201015 r Mne sa to stalo ked som mal na soferovych dverach (tam kde si tlacitka na stahovanie okien ) zaseknuty vypinac na zamikanie dvery ale ja som musel na dva krat otvarat vsetky dvere.Skus sa kuknut na ten vypinac ci ho nemas zaseknuty.
Leden 20, 201015 r dělalo mi to samý u řidiče. příčina? roztřepené lanko od kličky k zámku. po výměně ok.
Leden 20, 201015 r moje příspěvky jsou zde cenzurovány. Bohužel chtěl jsem poradit ale nemůžu. Upraveno Leden 21, 201015 r od zabiak
Leden 20, 201015 r Autor Jasne kluci, az ted me doslo, ze to bude asi lankem. Menil jsem ho na protilehlych dveri (praskle) a ani me nenapadlo, ze by to mohlo byt zapricineno roztrepenym lankem. Diky moc za rady, mrknu na to a dam vedet, jak to dopadlo.
Leden 27, 201015 r Bude to lanko, co veze ze zamku je tam takovy vroubkovany plastovy konec prekontroloval bych jestli vroubky nejsou obrousene a jen to nepreskakuje, mozna muze byt i natrzene lanko jak je napsano vyse.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.