Dedek007 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Zdravim, mam jiz delsi problem s vibrovanim asi predni napravy, ktera mi rozvibruje volant. Deje se tak az od cca 120km/h do cca 160km/h a pri rychlostech kolem 180 a vice uz jakoby odezniva. Kdyz jedu normalni cestovni rychlosti kolem 80-90Km/h, tak to nejde skoro poznat...maximalne nejaka minivibrace, ale uz mi z toho hrabe, vsimam si vsech blbosti. Jezdim 90% casu po dalnici, proto mi to ztezuje zivot. Jen pro info, kola jsou cerstve vyvazena a menil jsem obe predni poloosy i s klouby. Podle mne to musi byt neco, co se toci, ale jsem uz bezradny. Mate nekdo napad ci vlastni zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 nemas na kolesach nalepeny sneh? pripadne ak mas puklice .. skus ich dat dole a vyskusaj .. kotuce by to robili asi len pri brzdeni, mozno loziska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Snih na kolech neni a loziska mam nova...najeto cca 5tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 este mozno su sice kolesa vyvazene nanovo, ale to neznamena ze aj dobre, mne to raz vyvazili na ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Tipoval bych to blbě vyvážený kola...teda aspoň mě byli... "klepal se " mezi 120-140km/h , od 160km/h klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.