Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D:D

Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama... :palec2::palec2::palec2:

Jé děkuji ,ale nápad to byl manželky já mel zbytek barvy ještě z dob dávno mynulých tak jsem to láknul a super . Jinak sprej stál asi 80kč. a bohatěstačí na obě lampy. :) :) :)

Standis: To byla nadsázka.... já mám Hid ve světlech už 5 let... Vlastně už běží 6. rok... nejdříve v Ibize, kde byly v parabole a top oslňovalo, ale v roomu ani nikdo neví že mám Xenony a nikomu to neva...

Omartinek/piskot: O jakých černých čárách mluvíte?

• Autor

po rozsviceni svetel se na silnici objevi cerny cary(stiny)- proc to vznika netusim. Jestli vi odpoved Piškot?...

Jestli to náhodou není tím rozdělení H7 a H7R (čili žárovka pro projektor a pro normální světlo) jinak si to nedokážu představit.

Jinak myslíme todle viz. Blacky

post-7269-084114300 1288796490_thumb.jpgpost-7269-094779700 1288796486_thumb.jpg

To vidím poprvé.... Mě to nedělá...

H7 a H7R označuje svoje žárovky Philips a je to jinak rozdělené barevné spektrum v žárovce.... kde máte vodič xenonu? nahoře nebo dole?

• Autor

Jinak myslíme todle viz. Blacky

post-7269-084114300 1288796490_thumb.jpgpost-7269-094779700 1288796486_thumb.jpg

Koukam tobe je to videt celkem dost, ja to tak moc videt nemam.

• Autor

To vidím poprvé.... Mě to nedělá...

H7 a H7R označuje svoje žárovky Philips a je to jinak rozdělené barevné spektrum v žárovce.... kde máte vodič xenonu? nahoře nebo dole?

je v tom nejaky rozdil jestli nohoře nebo dole? Ja tusim ze dole.

to nejsou moje světla. Hele vůbec nevím jestli nahoře nebo dole, ale mě to nedělá

post-7269-008783600 1288813698_thumb.jpg

• Autor

aha tak to jo, ja to stejne resit nebudu, a prahazovat se mi to nechce,dat tam ty upevnovaci plisky to je pak porod.

Plech přetáhnu přes výbojku a plechcem pootočim... Nebo jsi to udělal jinak?

No ten vodič by tam mohl stínit...

• Autor

plech jsem musel strihnout abych to dostal na vybojku a pak se ti to vselijak krouti,hruza. Piskot mi rikal ze prodavaji nejake jine plisky primo na pridelani HID sad vybojek ale jeste jsem na to nenarazil.

Tak omluva... Obnovil jsem si vědomosti a zjistil že H7 se označují Hid sady místo H7 a H7R se označují sady HID pro Reflektory... Mají nějaký zvláštní stínitka, aby to neoslňovalo při použití v reflektoru. Bohužel to může v čočce způsobit tuto vadu...

• Autor

Tak již mám hotový znak na přední masku. :) Velice děkuji Memphikovi za udělání návrhu. :palec2: Už se nemůžu dočkat jak to bude vypadat na autě. A zde je výsledek:

post-42952-032699900 1289419893_thumb.jp

• Autor

a samozřejmě jsem si nechal opět udělat 3D nálepky na středový pokličky na 16" hliníky, které mám bohužel ještě bez pokliček. A k tomu se nabízí otázka: Nemáte někdo středový pokličky průměr 64mm?

samolepky pěkný. jsem taky zvědav, jak to tam bude sedět

řekl bych ti kup origo, ale za tu cenu ti nestojí. chtělo by to ten plast a udělat je

a samozřejmě jsem si nechal opět udělat 3D nálepky na středový pokličky na 16" hliníky, které mám bohužel ještě bez pokliček. A k tomu se nabízí otázka: Nemáte někdo středový pokličky průměr 64mm?

do jakejch kol mají bejt ty pokličky???? hod foto neco skusím

• Autor

jsou to ALU Ronal, foto mam jen jak je mam na aute. Jestli by to nestacilo musel bych udelat foto o vikendu v garazi.

post-42952-030005800 1289483856_thumb.jp

• Autor

diky za doplneni

Kolečka pěkný . :palec2:

• Autor

Óóó díky kol5

vidíš Standis jaky jsi měl hezký kola :smich:

aniž bych to tady četl, přemýšlím, jestli jsem udělal dobře, že jsem je prodal :) hlavně, aby mě nechytlo, přes zimu sehnat jiný a ty moje stávající prodat

• Autor

chces je zpatky? Urcite se nejak domluvime. ;)

a co budu asi dělat s obouma kolama?? :-))) zase ty stávající je to nová výzva je udělat dle představ ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.