Listopad 1, 201014 r Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama... Jé děkuji ,ale nápad to byl manželky já mel zbytek barvy ještě z dob dávno mynulých tak jsem to láknul a super . Jinak sprej stál asi 80kč. a bohatěstačí na obě lampy. :)
Listopad 2, 201014 r Standis: To byla nadsázka.... já mám Hid ve světlech už 5 let... Vlastně už běží 6. rok... nejdříve v Ibize, kde byly v parabole a top oslňovalo, ale v roomu ani nikdo neví že mám Xenony a nikomu to neva... Omartinek/piskot: O jakých černých čárách mluvíte?
Listopad 2, 201014 r Autor po rozsviceni svetel se na silnici objevi cerny cary(stiny)- proc to vznika netusim. Jestli vi odpoved Piškot?...
Listopad 3, 201014 r Jestli to náhodou není tím rozdělení H7 a H7R (čili žárovka pro projektor a pro normální světlo) jinak si to nedokážu představit.
Listopad 3, 201014 r To vidím poprvé.... Mě to nedělá... H7 a H7R označuje svoje žárovky Philips a je to jinak rozdělené barevné spektrum v žárovce.... kde máte vodič xenonu? nahoře nebo dole?
Listopad 3, 201014 r Autor Jinak myslíme todle viz. Blacky Koukam tobe je to videt celkem dost, ja to tak moc videt nemam.
Listopad 3, 201014 r Autor To vidím poprvé.... Mě to nedělá... H7 a H7R označuje svoje žárovky Philips a je to jinak rozdělené barevné spektrum v žárovce.... kde máte vodič xenonu? nahoře nebo dole? je v tom nejaky rozdil jestli nohoře nebo dole? Ja tusim ze dole.
Listopad 3, 201014 r to nejsou moje světla. Hele vůbec nevím jestli nahoře nebo dole, ale mě to nedělá
Listopad 3, 201014 r Autor aha tak to jo, ja to stejne resit nebudu, a prahazovat se mi to nechce,dat tam ty upevnovaci plisky to je pak porod.
Listopad 3, 201014 r Plech přetáhnu přes výbojku a plechcem pootočim... Nebo jsi to udělal jinak? No ten vodič by tam mohl stínit...
Listopad 3, 201014 r Autor plech jsem musel strihnout abych to dostal na vybojku a pak se ti to vselijak krouti,hruza. Piskot mi rikal ze prodavaji nejake jine plisky primo na pridelani HID sad vybojek ale jeste jsem na to nenarazil.
Listopad 4, 201014 r Tak omluva... Obnovil jsem si vědomosti a zjistil že H7 se označují Hid sady místo H7 a H7R se označují sady HID pro Reflektory... Mají nějaký zvláštní stínitka, aby to neoslňovalo při použití v reflektoru. Bohužel to může v čočce způsobit tuto vadu...
Listopad 10, 201014 r Autor Tak již mám hotový znak na přední masku. Velice děkuji Memphikovi za udělání návrhu. Už se nemůžu dočkat jak to bude vypadat na autě. A zde je výsledek:
Listopad 10, 201014 r Autor a samozřejmě jsem si nechal opět udělat 3D nálepky na středový pokličky na 16" hliníky, které mám bohužel ještě bez pokliček. A k tomu se nabízí otázka: Nemáte někdo středový pokličky průměr 64mm?
Listopad 10, 201014 r samolepky pěkný. jsem taky zvědav, jak to tam bude sedět řekl bych ti kup origo, ale za tu cenu ti nestojí. chtělo by to ten plast a udělat je
Listopad 11, 201014 r a samozřejmě jsem si nechal opět udělat 3D nálepky na středový pokličky na 16" hliníky, které mám bohužel ještě bez pokliček. A k tomu se nabízí otázka: Nemáte někdo středový pokličky průměr 64mm? do jakejch kol mají bejt ty pokličky???? hod foto neco skusím
Listopad 11, 201014 r Autor jsou to ALU Ronal, foto mam jen jak je mam na aute. Jestli by to nestacilo musel bych udelat foto o vikendu v garazi.
Listopad 12, 201014 r aniž bych to tady četl, přemýšlím, jestli jsem udělal dobře, že jsem je prodal hlavně, aby mě nechytlo, přes zimu sehnat jiný a ty moje stávající prodat
Listopad 13, 201014 r a co budu asi dělat s obouma kolama?? :-))) zase ty stávající je to nová výzva je udělat dle představ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.