omartinek Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Vloženo 27. Říjen 2013 jo to jsou ty černá kola s rozdělenými paprsky? Tak ty se mi vůbec nelíbí, jak raději klasiku, vzor Kentaury nebo co mám nyní na 16" Citovat
Voice Vloženo 27. Říjen 2013 Vloženo 27. Říjen 2013 (editace) černé kola bych nedoporučil nikdy nikomu, to je největší humus co jde na auto vůbec dát. já myslel buď stříbrnou klasiku, nebo bílé aby to pěkně vyniklo. http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/34-1-SKODA-Roomster/211-2-17/5/13344-Kolo-z-lehke-slitiny-Gigaro-v-barve-bile-Fabia-II ještě odkaz jak to vypadá na voze http://www.autosportfoto.sk/spravodajstvo/clanok/odliste-sa-limitovanou-ediciou-skoda-roomster-bi-colour Editováno: 27. Říjen 2013, autor: Voice Citovat
Standis Vloženo 29. Říjen 2013 Vloženo 29. Říjen 2013 ještě by to chtělo bílou-černýho Roomstra a i kola bych ti doporučil, ale jinak, se mi moc nelíbí Citovat
omartinek Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Vloženo 6. Listopad 2013 tak podvozek je doma, konečně, dali si na čas. Teď jen uhnat mechanika. To bude horší!! Citovat
omartinek Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Vloženo 7. Listopad 2013 tak není čím, až bude na autě tak se budu chlubit Citovat
omartinek Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Vloženo 17. Listopad 2013 tak Myška je po rozvodech a na novém podvozku. Už aby bylo po zimě a zkusil jsem žehlit. Citovat
Standis Vloženo 18. Listopad 2013 Vloženo 18. Listopad 2013 těžko :-) a nebo můžeš i v zimě :-) Citovat
omartinek Vloženo 23. Listopad 2013 Autor Vloženo 23. Listopad 2013 tak další předčasný Jéžíšek pro Myšku. Jsem zvědavý jak to bude šlapat. Standis testuje na Rozárce, tak musí poreferovat. Citovat
Standis Vloženo 25. Listopad 2013 Vloženo 25. Listopad 2013 tak referuji a nevím kde je problém, ale u mě to nenašlo jednotku :-((( což je velká škoda, páč se to jeví jako velmi dobrá hračka. třeba to u tebe bude šlapat Citovat
omartinek Vloženo 7. Prosinec 2013 Autor Vloženo 7. Prosinec 2013 Opět trošku z jiného soudku. Aprilie zakoupená na jaře je prodána a nové přibližovadlo je doma. Příští týden první jízda na evidenční kontrolu. Tak snad to nebude moc klouzat :-D Citovat
Voice Vloženo 7. Prosinec 2013 Vloženo 7. Prosinec 2013 Vypadá krásně a zachovale. Ať slouží k tvé spokojenosti. Citovat
omartinek Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Vloženo 8. Prosinec 2013 je 6 let stará tak snad bude sloužit dobře. Citovat
omartinek Vloženo 23. Prosinec 2013 Autor Vloženo 23. Prosinec 2013 Chlapci se znakem okřídleného šípu, chtěl bych Vám všem popřát klidné prožití svátků vánočních, mnoho dárků pod stromečkem a spoustu inspirace na vylepšeních našich čtyřkolových miláčků a hromadu najetých kilometrů bez nehod přeje Ondra s Myškou Citovat
omartinek Vloženo 22. Duben 2014 Autor Vloženo 22. Duben 2014 kluci, nemáte někdo zkušenosti s prověřováním vozu u CEBIE!!! Citovat
Vlasta Vloženo 22. Duben 2014 Vloženo 22. Duben 2014 Ahojky i dle Světa Motorů,ve kterém taky ne vždy píšou pravdu, je to defacto k ničemu,páč to obsahuje pouze udaje o autě po první Evidenční kontrole co se s autem dělo před v zahraničí není dohledatelné hlavně pokud auto nejezdilo do autorizáku,je to možné využít u aut koupených v ČR,ale taky to nemůsí být 100% a pokud jezdilo auto do autorizáku jak hu nás tak v zahraniči tak je to dohladatelný přes servis lépe než přes Cebii,a já s nima v tomto vcelku souhlasím. Citovat
omartinek Vloženo 22. Duben 2014 Autor Vloženo 22. Duben 2014 Ahoj Vlasto, jde mi o to, že po 4 letech jsem chtěl prodat Myšku, majitel si to projel Cebii a já otevřel hubu. Je tam tento záznam: oprava, 08/2008 za 11393€. To mi spadla brada. To snad je cena nového auta v té době ne? V servisce o tom není ani zmínka tak nevím co to je, kde se to tam vzalo! Citovat
Galvi Vloženo 22. Duben 2014 Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Cebie obvykle zjistí to co je v databázi servisu.. Já si nechával prověřovat několik aut, ale nikdy nic zajímavého, pokaždé jsem se to stejné nebo dokonce víc dozvěděl v servise, na pojišťovně a podobně... Jestli mu ale vyjela oprava auta a ta cena, tak tam musí být i co to bylo, kdo to platil a tak.. Pokud tam nejsou fotky přímo na cebii, což předpokládám, že není, když to píšeš, tak jedině přímo do dané pojišťovny, která to platila a vytáhnou to s ní.. Ta obvykle fotky i popis opravy má založený.. Editováno: 22. Duben 2014, autor: Galvi Citovat
omartinek Vloženo 22. Duben 2014 Autor Vloženo 22. Duben 2014 jenže kdo to platil se z toho taky nedozvíš. Citovat
mira Vloženo 22. Duben 2014 Vloženo 22. Duben 2014 podle mě se spletli..spíš třeba 1139 nebo 113 EUR... Citovat
Galvi Vloženo 22. Duben 2014 Vloženo 22. Duben 2014 To to tím pádem museli změnit, protože já na nich vždy měl u škodných událostí uvedený název pojišťovny a někdy dokonce i přímo popis a fotky.. Ale je pravda, že už je to víc jak rok co jsem to prověřoval auto naposledy .. Tak pak jedině zkusit přímo tu pojišťovnu, pokud opravdu byla ta škoda tak velká, platila by to pojišťovna na 100%.. Případně jestli pojišťovnu, kde to bylo neznáš, tak dohledat podle původní SPZ k danému datu třeba TADY.. Citovat
omartinek Vloženo 23. Duben 2014 Autor Vloženo 23. Duben 2014 To to tím pádem museli změnit, protože já na nich vždy měl u škodných událostí uvedený název pojišťovny a někdy dokonce i přímo popis a fotky.. Ale je pravda, že už je to víc jak rok co jsem to prověřoval auto naposledy .. Tak pak jedině zkusit přímo tu pojišťovnu, pokud opravdu byla ta škoda tak velká, platila by to pojišťovna na 100%.. Případně jestli pojišťovnu, kde to bylo neznáš, tak dohledat podle původní SPZ k danému datu třeba TADY.. Díky za tip,ale podle toho odkazu s tímto vozidlem nebyla žádná nehoda. Zkousel jsem to s s předchozím autem a tam mi to nehodu opravdu našlo, tak předpokládám, že to funguje. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.