Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

vis co jsem si rikal?Kyt muzu dat kdykoliv, striknu to do černy, treba ten prolis nebude tak videt jako na te sede, a kdyz to nebude k tomu, dam kyt.

Editováno: , autor: omartinek
Vloženo

pěkný, ještě by to chtělo malinko vetší kola, ten spoiler co jsem ti posílal a bude to dle mého vkusu

tak to zkus ještě jednou nakreslit ať to můžu ohodnotit, stejně se v práci nudíš :smich:

Vloženo

dobrý je to. ono to takhle vypadá divně, když je to dodělávaný na PC, ale až to bude v laku, bude to vypadat uplně jinak, hlavně dej matnou, aby to splynulo se žebrováním

Vloženo

tak do vikendu jsem nevydrzel a pustil jsem se do masky dnes. A vysledek posudte sami. Nejsem zadny profi lakyrnik, ale myslim si ze se to povedlo na jednicku. Z fotek ten prechod neni videt, ale ve skutecnosti ten prechod z cerny na sedou je takovy divny. Vypada to jako, kdyz to neni striknuty, ale to se casem ztrati, par krat se to nalesti a bude to OK. :palec2:

post-42952-000525500 1281022207_thumb.jp

post-42952-089597400 1281022215_thumb.jp

post-42952-032117600 1281022227_thumb.jp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...