omartinek Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Vloženo 3. Srpen 2010 a ted jeste me napadlo, kdyz bych to chtel mit v rovine, bez toho prolisu, tak tam narvu trochu tmelu prebrousim a a pak rovnou striknu? Asi jo ze? Citovat
Standis Vloženo 3. Srpen 2010 Vloženo 3. Srpen 2010 jj, přesně jak píšš, ale pozor, aby jsi tam toho nedal moc, aby ti to neudělalo bublinu a nebo se ti může taky stát, že ti lak neudrží a praskne ti to Citovat
omartinek Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Vloženo 3. Srpen 2010 tak vis co, ten prolis je 2mm to je krapet kytu? Nemas doma trosek? Oni prodavaji asi jen cely baleni. Citovat
Standis Vloženo 3. Srpen 2010 Vloženo 3. Srpen 2010 možná, teď si nejsem jistej, zkus se dojít zeptat našich, až půjdeš okolo Citovat
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Vloženo 4. Srpen 2010 (editace) vis co jsem si rikal?Kyt muzu dat kdykoliv, striknu to do černy, treba ten prolis nebude tak videt jako na te sede, a kdyz to nebude k tomu, dam kyt. Editováno: 4. Srpen 2010, autor: omartinek Citovat
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Vloženo 4. Srpen 2010 o vikendu se na to vrhnu, pokud bude pocasi a hlavne prazdna garaz Citovat
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 nemáš to někde nanečisto v malování??? jen pro zajímavost Citovat
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Vloženo 4. Srpen 2010 jen tak cvicne jsem to delal, ale to jsem hned mazal, je to pekny, vypada to jako by to bylo od sebe oddeleny Citovat
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Vloženo 4. Srpen 2010 tak po dlouhe dobe jsem neodolal a udelal jednu fotecku celeho auta Citovat
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 pěkný, ještě by to chtělo malinko vetší kola, ten spoiler co jsem ti posílal a bude to dle mého vkusu tak to zkus ještě jednou nakreslit ať to můžu ohodnotit, stejně se v práci nudíš Citovat
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 jj, vetsi kolecka by si Myska zaslouzila... jinak ta maska si fakt rika o to ten vycnelek dat do cerne... a jinak paradicka... Citovat
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Vloženo 4. Srpen 2010 jo kola ty musi vydrzet po zime, v zime se ceny pohybuji trosicku jinak nez ted v sezone tak uvidim na co narazim. Citovat
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 přesně jak říkáš Ozi snad se nám kamaráde něco podaří sehnat Citovat
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 jsem ti posílal 16" za 4500 to byla hezká cena a i byly i hezký a byly i s gumama Citovat
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Vloženo 4. Srpen 2010 tak jsem to upravil v tom malovani, ale to vypada zase jako kdyby tam nebylo nic. Musim se nechat prekvapit jak to bude vypadat. Citovat
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 dobrý je to. ono to takhle vypadá divně, když je to dodělávaný na PC, ale až to bude v laku, bude to vypadat uplně jinak, hlavně dej matnou, aby to splynulo se žebrováním Citovat
omartinek Vloženo 5. Srpen 2010 Autor Vloženo 5. Srpen 2010 tak do vikendu jsem nevydrzel a pustil jsem se do masky dnes. A vysledek posudte sami. Nejsem zadny profi lakyrnik, ale myslim si ze se to povedlo na jednicku. Z fotek ten prechod neni videt, ale ve skutecnosti ten prechod z cerny na sedou je takovy divny. Vypada to jako, kdyz to neni striknuty, ale to se casem ztrati, par krat se to nalesti a bude to OK. Citovat
omartinek Vloženo 5. Srpen 2010 Autor Vloženo 5. Srpen 2010 jo tak je to videt trosku na te druhe fotce, takove bile misto na horni hrane. Citovat
Standis Vloženo 5. Srpen 2010 Vloženo 5. Srpen 2010 je to dobrý, mě se to líbí. lepší jak předtím Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.