Roomwagen Vloženo 1. Listopad 2010 Vloženo 1. Listopad 2010 Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama... Jé děkuji ,ale nápad to byl manželky já mel zbytek barvy ještě z dob dávno mynulých tak jsem to láknul a super . Jinak sprej stál asi 80kč. a bohatěstačí na obě lampy. :) Citovat
Lewis Vloženo 2. Listopad 2010 Vloženo 2. Listopad 2010 Standis: To byla nadsázka.... já mám Hid ve světlech už 5 let... Vlastně už běží 6. rok... nejdříve v Ibize, kde byly v parabole a top oslňovalo, ale v roomu ani nikdo neví že mám Xenony a nikomu to neva... Omartinek/piskot: O jakých černých čárách mluvíte? Citovat
omartinek Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Vloženo 2. Listopad 2010 po rozsviceni svetel se na silnici objevi cerny cary(stiny)- proc to vznika netusim. Jestli vi odpoved Piškot?... Citovat
piskot Vloženo 3. Listopad 2010 Vloženo 3. Listopad 2010 Jestli to náhodou není tím rozdělení H7 a H7R (čili žárovka pro projektor a pro normální světlo) jinak si to nedokážu představit. Citovat
Lewis Vloženo 3. Listopad 2010 Vloženo 3. Listopad 2010 To vidím poprvé.... Mě to nedělá... H7 a H7R označuje svoje žárovky Philips a je to jinak rozdělené barevné spektrum v žárovce.... kde máte vodič xenonu? nahoře nebo dole? Citovat
omartinek Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Vloženo 3. Listopad 2010 Jinak myslíme todle viz. Blacky Koukam tobe je to videt celkem dost, ja to tak moc videt nemam. Citovat
omartinek Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Vloženo 3. Listopad 2010 To vidím poprvé.... Mě to nedělá... H7 a H7R označuje svoje žárovky Philips a je to jinak rozdělené barevné spektrum v žárovce.... kde máte vodič xenonu? nahoře nebo dole? je v tom nejaky rozdil jestli nohoře nebo dole? Ja tusim ze dole. Citovat
piskot Vloženo 3. Listopad 2010 Vloženo 3. Listopad 2010 to nejsou moje světla. Hele vůbec nevím jestli nahoře nebo dole, ale mě to nedělá Citovat
omartinek Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Vloženo 3. Listopad 2010 aha tak to jo, ja to stejne resit nebudu, a prahazovat se mi to nechce,dat tam ty upevnovaci plisky to je pak porod. Citovat
Lewis Vloženo 3. Listopad 2010 Vloženo 3. Listopad 2010 Plech přetáhnu přes výbojku a plechcem pootočim... Nebo jsi to udělal jinak? No ten vodič by tam mohl stínit... Citovat
omartinek Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Vloženo 3. Listopad 2010 plech jsem musel strihnout abych to dostal na vybojku a pak se ti to vselijak krouti,hruza. Piskot mi rikal ze prodavaji nejake jine plisky primo na pridelani HID sad vybojek ale jeste jsem na to nenarazil. Citovat
Lewis Vloženo 4. Listopad 2010 Vloženo 4. Listopad 2010 Tak omluva... Obnovil jsem si vědomosti a zjistil že H7 se označují Hid sady místo H7 a H7R se označují sady HID pro Reflektory... Mají nějaký zvláštní stínitka, aby to neoslňovalo při použití v reflektoru. Bohužel to může v čočce způsobit tuto vadu... Citovat
omartinek Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Vloženo 10. Listopad 2010 Tak již mám hotový znak na přední masku. Velice děkuji Memphikovi za udělání návrhu. Už se nemůžu dočkat jak to bude vypadat na autě. A zde je výsledek: Citovat
omartinek Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Vloženo 10. Listopad 2010 a samozřejmě jsem si nechal opět udělat 3D nálepky na středový pokličky na 16" hliníky, které mám bohužel ještě bez pokliček. A k tomu se nabízí otázka: Nemáte někdo středový pokličky průměr 64mm? Citovat
Standis Vloženo 10. Listopad 2010 Vloženo 10. Listopad 2010 samolepky pěkný. jsem taky zvědav, jak to tam bude sedět řekl bych ti kup origo, ale za tu cenu ti nestojí. chtělo by to ten plast a udělat je Citovat
Roomwagen Vloženo 11. Listopad 2010 Vloženo 11. Listopad 2010 a samozřejmě jsem si nechal opět udělat 3D nálepky na středový pokličky na 16" hliníky, které mám bohužel ještě bez pokliček. A k tomu se nabízí otázka: Nemáte někdo středový pokličky průměr 64mm? do jakejch kol mají bejt ty pokličky???? hod foto neco skusím Citovat
omartinek Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Vloženo 11. Listopad 2010 jsou to ALU Ronal, foto mam jen jak je mam na aute. Jestli by to nestacilo musel bych udelat foto o vikendu v garazi. Citovat
omartinek Vloženo 12. Listopad 2010 Autor Vloženo 12. Listopad 2010 Óóó díky vidíš Standis jaky jsi měl hezký kola Citovat
Standis Vloženo 12. Listopad 2010 Vloženo 12. Listopad 2010 aniž bych to tady četl, přemýšlím, jestli jsem udělal dobře, že jsem je prodal hlavně, aby mě nechytlo, přes zimu sehnat jiný a ty moje stávající prodat Citovat
omartinek Vloženo 12. Listopad 2010 Autor Vloženo 12. Listopad 2010 chces je zpatky? Urcite se nejak domluvime. Citovat
Standis Vloženo 13. Listopad 2010 Vloženo 13. Listopad 2010 a co budu asi dělat s obouma kolama?? :-))) zase ty stávající je to nová výzva je udělat dle představ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.