Listopad 14, 201014 r Autor jo to ja nevim, ty by jsi si s nima poradil jedny 16" by jsi urcite vymenil za 15" Alu zimaky a byla by spokojenost.
Listopad 14, 201014 r jo to ja nevim, ty by jsi si s nima poradil jedny 16" by jsi urcite vymenil za 15" Alu zimaky a byla by spokojenost. asi máš pravdu. nechám ti je a já si nechám svoje a s kolama už doufám končím. teď budu kupovat už jen pneu a jezdit a jezdit
Listopad 17, 201014 r Autor ale libí, ale proc tam budu mit tri stejne nálepky dite v aute, dostane stejny znak jako je na predku, akorat ze kulaty a trosku v jinem barevnem provedeni
Prosinec 11, 201014 r Autor nevíte někdo kdo má na autě tuhle samolepu? Myslím si že jsem ji tu na fóru někde viděl, ale zaboha ji nemůžu najít. Chci akorát vědět kolik má na výšku. Díky za info.
Prosinec 13, 201014 r Autor no přemyšlím jestli bych si nechal udelat samolepku na bok, tak nevím. jinak Myška dostane k vanocum kryt nakladaci hrany na zadni naraznik.
Prosinec 13, 201014 r nad tím jsem taky přemýšlel, páč teď jak nandavám kočárek, tak by se nějaký hodil samolepku na bok??? mě se to nelíbí, hezčí je to bez. to raději mračítka na zadní světla, jak jsem dával odkaz v hospodě
Prosinec 14, 201014 r Autor ze samolepky taky sešlo, kdyz vidim pak jak je to vyšisovany když ji sloupnes, tak to je pak na novy lak. Proto jsem ten kryt kupoval, přesne jak řikas. Vyndavaní/nandavani kocarku celkem porod, a nejaky ten sram uz Myska nahore ma.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.