Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jo to ja nevim, ty by jsi si s nima poradil :smich: jedny 16" by jsi urcite vymenil za 15" Alu zimaky a byla by spokojenost. :smich::smich:

asi máš pravdu. nechám ti je a já si nechám svoje a s kolama už doufám končím. teď budu kupovat už jen pneu a jezdit a jezdit :)

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

nevíte někdo kdo má na autě tuhle samolepu? Myslím si že jsem ji tu na fóru někde viděl, ale zaboha ji nemůžu najít. Chci akorát vědět kolik má na výšku. Díky za info.

post-42952-0-50508300-1292098224_thumb.j

Vloženo

nad tím jsem taky přemýšlel, páč teď jak nandavám kočárek, tak by se nějaký hodil

samolepku na bok??? mě se to nelíbí, hezčí je to bez. to raději mračítka na zadní světla, jak jsem dával odkaz v hospodě

Vloženo

ze samolepky taky sešlo, kdyz vidim pak jak je to vyšisovany když ji sloupnes, tak to je pak na novy lak.

Proto jsem ten kryt kupoval, přesne jak řikas. Vyndavaní/nandavani kocarku celkem porod, a nejaky ten sram uz Myska nahore ma. :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...