Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

tak uvidíš sám, taky nezapomeň že nebudeš stále jezdit jen 20km denně ale pojedeš určitě taky dálky, a to by zase ta 1,9 byla asi lepší svezení.

Tak jsem se konečně utrhl od stěhování, zdaleka není ještě hotovo, a našel jsem si čas na na výměnu krytek hagusů. Jedna se mi teda nepovedla a celkem mě to se.e, ale až budu mít míchlou barvu tak koupím jinou a stříknu to ještě jednou a snad se to podaří pořádně zacvaknout. Zde je výsledek.

co se nepovedlo?? dyt vypadaly pěkně

• Autor

kamaráde nalakovaný jsou pěkně, ale jedna krytka se vepředu nedocvakla. Tak jsem ji sundal znovu a udělalo mi to to samé. Tak nevím proč. A zrovna přední na straně řidiče. :(

já už se lekl, že jsou špatně nalakovaný. tak snad jí nikde neztratíš. a nešla by nějak jinak přidělat??

• Autor

asi sla, ale bez utrhnuti to asi ted uz nesundam. Byla to asi hodne velka nahoda, ze kdyz jsem to podruhe sundal, ze to neprasklo.

přece to musí jít sundat bez utrhnutí, snad to nedělají na jedno použití

• Autor

asi dělají, ke to plast. Nafotím ti ty puvodni černý jak dopadly.:(

• Autor

Konečně přezuto, kola svítí jako blazen, ale auto je špinavý jako prase. To už nestíhám.

Jinak také prodávám zimní plecháče i s pneu. Počítám tak 2000 kaček za komplet. Kdyby byl zájem pište SZ. Díky.

• 5 týdnů později...
  • Autor

tak po dlouhé době se Myška dočká menších úprav. Dnes objednáno zboží z DE tak snad to dorazi. Prali jsme se s tím dlouho tak snad to bude vše OK lol

menších úprav?? neřekl bych že to budou menší ;) spíš střední. snad jsme to dobře zvládnuli :palec2:

• Autor

tohle by nemuselo vypadat špatně? ale to už je takový extrém. :)

post-42952-0-78631800-1304795040_thumb.j

ja nevim, ale neni to nahodou zakazano vyhlaskou?

vim ze na sluzebni XC90ce jsme to sundavali, protoze to nebylo z vyroby a auto bylo moc nove... :(

• Autor

Ozi máš pravdu zakázané to je, ale byla by to raketa. Koukal jsem na německé stránky a oni dělají i boční nášlapy na Roomstry. Tomu se říká machrovina. V Německu je to asi na denním pořádku.

• Autor

Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. ;)

post-42952-0-73658600-1304796130_thumb.j

tohle by nemuselo vypadat špatně? ale to už je takový extrém. :)

nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě

• Autor

nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě

je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám lol

Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. ;)

pěkný :palec2:

viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí

je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám lol

10??? ty krásko, to bych nedal a ani to není hezký. na SUV to vypadá daleko líp

• Autor

pěkný :palec2:

viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí

tak uvidíme jak dopadnu já :)

dobře, akorát to nebude vypadat uplně jak toto, ale až se tam pořídí ten spoiler a podvozek, budete to vypadat podobně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.