Březen 25, 201114 r Autor tak uvidíš sám, taky nezapomeň že nebudeš stále jezdit jen 20km denně ale pojedeš určitě taky dálky, a to by zase ta 1,9 byla asi lepší svezení.
Březen 25, 201114 r Tak jsem se konečně utrhl od stěhování, zdaleka není ještě hotovo, a našel jsem si čas na na výměnu krytek hagusů. Jedna se mi teda nepovedla a celkem mě to se.e, ale až budu mít míchlou barvu tak koupím jinou a stříknu to ještě jednou a snad se to podaří pořádně zacvaknout. Zde je výsledek. co se nepovedlo?? dyt vypadaly pěkně
Březen 25, 201114 r Autor kamaráde nalakovaný jsou pěkně, ale jedna krytka se vepředu nedocvakla. Tak jsem ji sundal znovu a udělalo mi to to samé. Tak nevím proč. A zrovna přední na straně řidiče.
Březen 26, 201114 r já už se lekl, že jsou špatně nalakovaný. tak snad jí nikde neztratíš. a nešla by nějak jinak přidělat??
Březen 27, 201114 r Autor asi sla, ale bez utrhnuti to asi ted uz nesundam. Byla to asi hodne velka nahoda, ze kdyz jsem to podruhe sundal, ze to neprasklo.
Duben 3, 201114 r Autor Konečně přezuto, kola svítí jako blazen, ale auto je špinavý jako prase. To už nestíhám. Jinak také prodávám zimní plecháče i s pneu. Počítám tak 2000 kaček za komplet. Kdyby byl zájem pište SZ. Díky.
Květen 3, 201114 r Autor tak po dlouhé době se Myška dočká menších úprav. Dnes objednáno zboží z DE tak snad to dorazi. Prali jsme se s tím dlouho tak snad to bude vše OK
Květen 3, 201114 r menších úprav?? neřekl bych že to budou menší spíš střední. snad jsme to dobře zvládnuli
Květen 7, 201114 r ja nevim, ale neni to nahodou zakazano vyhlaskou? vim ze na sluzebni XC90ce jsme to sundavali, protoze to nebylo z vyroby a auto bylo moc nove...
Květen 7, 201114 r Autor Ozi máš pravdu zakázané to je, ale byla by to raketa. Koukal jsem na německé stránky a oni dělají i boční nášlapy na Roomstry. Tomu se říká machrovina. V Německu je to asi na denním pořádku.
Květen 7, 201114 r Autor Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo.
Květen 7, 201114 r tohle by nemuselo vypadat špatně? ale to už je takový extrém. nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě
Květen 7, 201114 r Autor nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám
Květen 7, 201114 r Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. pěkný viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí
Květen 7, 201114 r je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám 10??? ty krásko, to bych nedal a ani to není hezký. na SUV to vypadá daleko líp
Květen 7, 201114 r Autor pěkný viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí tak uvidíme jak dopadnu já
Květen 7, 201114 r dobře, akorát to nebude vypadat uplně jak toto, ale až se tam pořídí ten spoiler a podvozek, budete to vypadat podobně
Květen 7, 201114 r koukej, cena skoro stejná, jak origo díl http://www.milotec.net/spoiler-milotec-predni-skoda-roomster-skoda-fabia-ii-.htm
Květen 7, 201114 r a nebo tady přímo live, nevypadá to zle http://forum.skodahome.cz/topic/77630-fabia-ii-12htp-magic/page__view__findpost__p__1502149
Květen 7, 201114 r Autor koukej, cena skoro stejná, jak origo díl http://www.milotec.net/spoiler-milotec-predni-skoda-roomster-skoda-fabia-ii-.htm jj, o tom vím, jen penízky zatím chybí, asi budu muset dělat přesčasy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.