Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem se konečně utrhl od stěhování, zdaleka není ještě hotovo, a našel jsem si čas na na výměnu krytek hagusů. Jedna se mi teda nepovedla a celkem mě to se.e, ale až budu mít míchlou barvu tak koupím jinou a stříknu to ještě jednou a snad se to podaří pořádně zacvaknout. Zde je výsledek.

co se nepovedlo?? dyt vypadaly pěkně

Vloženo

kamaráde nalakovaný jsou pěkně, ale jedna krytka se vepředu nedocvakla. Tak jsem ji sundal znovu a udělalo mi to to samé. Tak nevím proč. A zrovna přední na straně řidiče. :(

Vloženo

Konečně přezuto, kola svítí jako blazen, ale auto je špinavý jako prase. To už nestíhám.

Jinak také prodávám zimní plecháče i s pneu. Počítám tak 2000 kaček za komplet. Kdyby byl zájem pište SZ. Díky.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Ozi máš pravdu zakázané to je, ale byla by to raketa. Koukal jsem na německé stránky a oni dělají i boční nášlapy na Roomstry. Tomu se říká machrovina. V Německu je to asi na denním pořádku.

Vloženo

Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. ;)

post-42952-0-73658600-1304796130_thumb.j

Vloženo

nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě

je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám lol

Vloženo

Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. ;)

pěkný :palec2:

viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...