omartinek Vloženo 25. Březen 2011 Autor Vloženo 25. Březen 2011 tak uvidíš sám, taky nezapomeň že nebudeš stále jezdit jen 20km denně ale pojedeš určitě taky dálky, a to by zase ta 1,9 byla asi lepší svezení. Citovat
Standis Vloženo 25. Březen 2011 Vloženo 25. Březen 2011 Tak jsem se konečně utrhl od stěhování, zdaleka není ještě hotovo, a našel jsem si čas na na výměnu krytek hagusů. Jedna se mi teda nepovedla a celkem mě to se.e, ale až budu mít míchlou barvu tak koupím jinou a stříknu to ještě jednou a snad se to podaří pořádně zacvaknout. Zde je výsledek. co se nepovedlo?? dyt vypadaly pěkně Citovat
omartinek Vloženo 25. Březen 2011 Autor Vloženo 25. Březen 2011 kamaráde nalakovaný jsou pěkně, ale jedna krytka se vepředu nedocvakla. Tak jsem ji sundal znovu a udělalo mi to to samé. Tak nevím proč. A zrovna přední na straně řidiče. Citovat
Standis Vloženo 26. Březen 2011 Vloženo 26. Březen 2011 já už se lekl, že jsou špatně nalakovaný. tak snad jí nikde neztratíš. a nešla by nějak jinak přidělat?? Citovat
omartinek Vloženo 27. Březen 2011 Autor Vloženo 27. Březen 2011 asi sla, ale bez utrhnuti to asi ted uz nesundam. Byla to asi hodne velka nahoda, ze kdyz jsem to podruhe sundal, ze to neprasklo. Citovat
Standis Vloženo 28. Březen 2011 Vloženo 28. Březen 2011 přece to musí jít sundat bez utrhnutí, snad to nedělají na jedno použití Citovat
omartinek Vloženo 28. Březen 2011 Autor Vloženo 28. Březen 2011 asi dělají, ke to plast. Nafotím ti ty puvodni černý jak dopadly. Citovat
omartinek Vloženo 3. Duben 2011 Autor Vloženo 3. Duben 2011 Konečně přezuto, kola svítí jako blazen, ale auto je špinavý jako prase. To už nestíhám. Jinak také prodávám zimní plecháče i s pneu. Počítám tak 2000 kaček za komplet. Kdyby byl zájem pište SZ. Díky. Citovat
omartinek Vloženo 3. Květen 2011 Autor Vloženo 3. Květen 2011 tak po dlouhé době se Myška dočká menších úprav. Dnes objednáno zboží z DE tak snad to dorazi. Prali jsme se s tím dlouho tak snad to bude vše OK Citovat
Standis Vloženo 3. Květen 2011 Vloženo 3. Květen 2011 menších úprav?? neřekl bych že to budou menší spíš střední. snad jsme to dobře zvládnuli Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Vloženo 7. Květen 2011 tohle by nemuselo vypadat špatně? ale to už je takový extrém. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 ja nevim, ale neni to nahodou zakazano vyhlaskou? vim ze na sluzebni XC90ce jsme to sundavali, protoze to nebylo z vyroby a auto bylo moc nove... Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Vloženo 7. Květen 2011 Ozi máš pravdu zakázané to je, ale byla by to raketa. Koukal jsem na německé stránky a oni dělají i boční nášlapy na Roomstry. Tomu se říká machrovina. V Německu je to asi na denním pořádku. Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Vloženo 7. Květen 2011 Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 tohle by nemuselo vypadat špatně? ale to už je takový extrém. nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Vloženo 7. Květen 2011 nevím, nevím, ale, co vím, hlavně je to nelegální a nesmíš to mít vůbec na autě je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 Ještě mě zaujala jedna fotka, takhle by do budoucna mohla vypadat Myška. ten nárazník s tím spoilerem je fakt nádhernej, nemůžu si pomoci. A snížení jedna báseň. Ach jo. pěkný viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 je mi to jasný, a hlavně bych věděl o jiných věcech, než dát 10 litrů za rám 10??? ty krásko, to bych nedal a ani to není hezký. na SUV to vypadá daleko líp Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Vloženo 7. Květen 2011 pěkný viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí tak uvidíme jak dopadnu já Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 dobře, akorát to nebude vypadat uplně jak toto, ale až se tam pořídí ten spoiler a podvozek, budete to vypadat podobně Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 koukej, cena skoro stejná, jak origo díl http://www.milotec.net/spoiler-milotec-predni-skoda-roomster-skoda-fabia-ii-.htm Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 a nebo tady přímo live, nevypadá to zle http://forum.skodahome.cz/topic/77630-fabia-ii-12htp-magic/page__view__findpost__p__1502149 Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Vloženo 7. Květen 2011 koukej, cena skoro stejná, jak origo díl http://www.milotec.net/spoiler-milotec-predni-skoda-roomster-skoda-fabia-ii-.htm jj, o tom vím, jen penízky zatím chybí, asi budu muset dělat přesčasy Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.