Květen 14, 201114 r to je otazka, ja proste ty ladaky nak nemusim no... jinak mozna bych zkusil poptat kamose co umi dily ze skodovky relativne levne
Květen 15, 201114 r Díky Standisovi dostala Myška nový módní doplněk. Díky kamaráde. není zač ale jak jsem říkal, malinko by se slušelo to zapustit do nárazníku a nebo možná dokoupit nějaký ten difusorek jinak tomuhle říkám rodinný kočár http://www.vw-scene.cz/novinky/mr-car-design-transporter-t5.html
Květen 15, 201114 r ty jo to je fakt paradni rodina karka taky bych si ji nechal libit, akorat by zamrzelo, ze bych kvuli tomu musel menit garaz...
Květen 16, 201114 r Autor není zač ale jak jsem říkal, malinko by se slušelo to zapustit do nárazníku a nebo možná dokoupit nějaký ten difusorek jinak tomuhle říkám rodinný kočár http://www.vw-scene.cz/novinky/mr-car-design-transporter-t5.html moc pěkný vozítko
Květen 16, 201114 r Autor kamaráde koukal jsem na tu masku a hodně bych asi přemýšlel o výměně to je ale maska na facelift, mám takové tušení že tam nejde. Je to jinak tvarovaný.
Květen 17, 201114 r Autor opravdu?? jsi si tím jistej?? pokud jo, je to škoda, vypadá pěkně zkusím to prozkoumat na taťky služební FII combi facelift a uvidím.
Květen 17, 201114 r Autor Den "D" nastal a Myška sedí na novém podvozku. První foto je na světě. Posuďte sami. U mě dostala samozřejmě za jedna.
Květen 17, 201114 r zkusím to prozkoumat na taťky služební FII combi facelift a uvidím. jj, dle mě, by se to mohlo být stejný
Květen 17, 201114 r Den "D" nastal a Myška sedí na novém podvozku. První foto je na světě. Posuďte sami. U mě dostala samozřejmě za jedna. to nevíš, že umřetý auta se dávají na vrakoviště a ne na hřbitov ještě přidávám srovnávací fotky konečně jsi se zbavil farmy v podběhách vzkazuje "moje mladá paní" :smich:
Květen 17, 201114 r ještě přidávám srovnávací fotky a teď už já a vážně : mě se to líbí.vypadá to dobře
Květen 17, 201114 r Autor to nevíš, že umřetý auta se dávají na vrakoviště a ne na hřbitov konečně jsi se zbavil farmy v podběhách vzkazuje "moje mladá paní" :smich: tvoje mladá paní si všimla hned, moje na to chvilku koukala a na nic moc nepřišla. Ale pak řekla, že je tam nějaká menší mezera. Musím asi dělat více větších úprav, aby jsem ji také naučil něco z chlapských snů.
Květen 17, 201114 r Autor a teď už já a vážně : mě se to líbí.vypadá to dobře ale jinak díky, jsem spokojený.
Květen 18, 201114 r gratulace k podvozku, vypada to super... tak tedko uz jen nejaky vetsi kola a bude, ne?
Květen 18, 201114 r Autor gratulace k podvozku, vypada to super... tak tedko uz jen nejaky vetsi kola a bude, ne? třeba na příští sezónu něco s těma koly vymyslím.
Květen 18, 201114 r konečně jsi se zbavil farmy v podběhách vzkazuje "moje mladá paní" :smich: Asi som mimo ale, čo tým chcel básnik povedať ?
Květen 18, 201114 r básník tím chtěl říci, " že tam měl velký mezery mezi vrchem gumy a hranou lemu", už víš??
Květen 19, 201114 r básník tím chtěl říci, " že tam měl velký mezery mezi vrchem gumy a hranou lemu", už víš?? Zase som o niečo múdrejší.. Človek sa učí celý život..
Květen 29, 201114 r Autor Na přání Standise přidávám foto zadečku Myšky. Stando, nezamiluj se! Máš přeci doma Rozárku a krásnou ženu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.