Standis Vloženo 8. Srpen 2011 Vloženo 8. Srpen 2011 Tak konečně dostala Myška nové kotouče a destičky. Původní byly naprostá tragedie. Myslel jsem tedy, že to bude za dopoledne hotový a ono prdlajs. Vždy se musí něco posr_t. Tak jsem si hrál se zadníma kotoučema nakonec 10 hodin. Ale výsledek stojí za to. Na předky se vrhnu snad zítra. Ty by měly jít bez problémů. jsem zvědav koukám, že jsi dal bílou barvu na třemy, jak to vypadá??? Citovat
omartinek Vloženo 9. Srpen 2011 Autor Vloženo 9. Srpen 2011 kamaráde to není bílá barva, ale je to ta, co jsi nechával dělat na tátovu Satinku ( šedá saténová nebo jak tomu říkají ) Citovat
Standis Vloženo 9. Srpen 2011 Vloženo 9. Srpen 2011 tahle??? a proč zrovna tato?? jak to vypadá?? Citovat
omartinek Vloženo 10. Srpen 2011 Autor Vloženo 10. Srpen 2011 tu oranžovou jak jsem měl na Mazlíku mám jen zbytek, to by asi nestačilo a tahle byla ještě nenačatá. Táta myslím že nic dělat se Satinkou nebude a kdyby jo, tak jsem s ním domluvený že mu ji nechám udělat. Vypada to celkem dobře, uvidíš sám až někdy přijedeš pro rodinku a při té přiležitosti skočíme na pár piveček (nealko piveček ) Citovat
Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Vloženo 11. Srpen 2011 je dobře, že jsi oranžovou nedával. já budu v zimě dávat taky jinou barvu, červený už jsem namlsanej dost, zkusím černou. jj, než já přijedu, tak to možná budeš předělávat a dávat novou vrstvu :-))) nealko už jsem neměl ani nepamatuji, budu muset v pátek zaskočit do kravína :-)))) Citovat
omartinek Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Vloženo 11. Srpen 2011 no to doufám že nee, už to dlouho natírat nechci, je to hrozná patlačka Citovat
Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Vloženo 11. Srpen 2011 znám, neboj příští rok, budeš zkoušet jinou barvu Citovat
omartinek Vloženo 23. Srpen 2011 Autor Vloženo 23. Srpen 2011 Tak po dlouhé době pár aktuálních foteček. Dal jsem si záležet a vzal jsem si i technický benzín a šly konečně dolů i ty černý tečky od asfaltu. Tak je Myška na chvilku nablýskaná. Citovat
Standis Vloženo 24. Srpen 2011 Vloženo 24. Srpen 2011 teď s ní mesmíš moc jezdit, aby to tak dlouho vydrželo Citovat
omartinek Vloženo 24. Srpen 2011 Autor Vloženo 24. Srpen 2011 neboj nevyjedu, s dojezdem 10km dojedu max. k pumpě ale v pátek jedeme na výlet tak se Myška natankuje. Citovat
omartinek Vloženo 21. Září 2011 Autor Vloženo 21. Září 2011 Tak dneska měla Myška premiéru a byla na STK. Samozřejmě to nebylo bez problémů, co vám budu vyprávět. Pánům na technický se prostě snížený podvozky nelíbí. Ale nakonec mi to teda na dva roky dal. Napsal mi do protokolu do poznámek :" Automobil má namontovaný homologovaný sportovní tlumiče a pružiny - atest nepředložen." Zkusím to ještě zjistit jak se k němu dostat. Samozřejmě se jim také nelíbily mračítka, s fóliema problém nebyl. A ještě jedna věc. Zjistili mi utržený oba silenbloky na přední nápravě, tak to musím dát dohromady. Ale nad tím mávnul rukou, ať si sjedu naproti do servisu Škoda, že mi to tam udělají. Prostě ochota. Citovat
Vlasta Vloženo 22. Září 2011 Vloženo 22. Září 2011 No jo kecu to oni maj,ale čistý svědomí ani jeden. Jedu s STK jsem O.K. Citovat
Standis Vloženo 22. Září 2011 Vloženo 22. Září 2011 jj, klasika kecy u tebe měl menší kecy jak u mě Citovat
omartinek Vloženo 22. Září 2011 Autor Vloženo 22. Září 2011 jediný co tedy vyměním jsou ty silenbloky, ale koukal jsem do ETKY a zaboha jsem se v tom nevyznal.Budu muset zejet se poradit do servisu. Citovat
Standis Vloženo 22. Září 2011 Vloženo 22. Září 2011 dojed za Jirkou a zeptej se, jestli by tam nešli z jinýho auta, třeba z Octávky l z RS, ty jsou tvrdší Citovat
omartinek Vloženo 23. Září 2011 Autor Vloženo 23. Září 2011 oni dělají tvrdší i na R mi říkal. Já tam mám se dvěma packama a prodávají už i se čtyřmi. Citovat
piskot Vloženo 25. Září 2011 Vloženo 25. Září 2011 bud kup inovovany na O2ku, nebo z Audi A2 ci nejtvrdsi co nejdele vydrzi jsou ze seatu cupra. jinak na odstranovani cernych tecek tech. benzin neni to nejlepsi. pouziva se na to odstranovac teru. a co je taky celkem dobry ,a smesny penize je odstranovac asfaltu myslim od Coyota. Citovat
omartinek Vloženo 26. Září 2011 Autor Vloženo 26. Září 2011 zase jsem o něco chytřejší. Technickej benzín byl po ruce a šlo tak jsem to vzal tím příště dám na tvé rady. Díky. Citovat
omartinek Vloženo 29. Září 2011 Autor Vloženo 29. Září 2011 Tak jsem koupil nakonec silentbloky v autorizovaném servisu. Jsou to ty tvrdší na OII, cena za kus 210Kč. Čekal jsem to horší ale krásná cena. Kdyby někdo chtěl číslo dílu tak je to 1K0407183E. Citovat
omartinek Vloženo 29. Září 2011 Autor Vloženo 29. Září 2011 jo a ještě se zeptám, zvládnu to doma udělat? je v tom nějaký zádrhel někde? Měl by jste někdo nějakou rady na výměnu? Citovat
Vlasta Vloženo 30. Září 2011 Vloženo 30. Září 2011 Taky už tam mám zesílené a asi Tě zklamu sám se stím nadřeš a bez připravku na vlisování ani neuděláš,sice na F,ale je to stejny,takže sundat rameno(čep u kola,silemblok uchycení a vytáhnout z uložení)to rozříznout plátkem a vyndat staré uložení a pak pořádně namazat a vlisovat uložení.kámoš měl zavitovou tyč kterou to stahuješ s podložkama. Citovat
Standis Vloženo 30. Září 2011 Vloženo 30. Září 2011 kamaráde jak píše Vlasta, doma to tentokrát neuděláš :-( musíš jednou navštívit servis a zaplatit jim :-)) Citovat
omartinek Vloženo 30. Září 2011 Autor Vloženo 30. Září 2011 Tak má Myška zase o něco víc zajetější motůrek. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.