Petros7 Vloženo 20. Srpen 2012 Vloženo 20. Srpen 2012 A teď něco z jiného soudku. Cena benzínu mi leze do peněz a tak jsem si pořídil nové vozítko. A otázka: nemáte někdo představu kolik stojí ty vnitřní držáky do kufru do Roomstrů aby mohla Myška vozit nové vozítko? A další otázka: neválí se to někomu doma, kdo by se toho chtěl zbavit? Náhodou jsem narazil na držáky na kola - není to originál, ale myslím, že účel to splní naprosto stejný a za rozumnější peníz http://aukro.cz/interierovy-drzak-jizdnich-kol-skoda-roomster-i2560525906.html Citovat
omartinek Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Vloženo 21. Srpen 2012 Díky za tip, to vypadá zajímavě a hlavně ta cena, to jsme trošku někde jinde. Díky Citovat
omartinek Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Vloženo 21. Srpen 2012 tak já přemýšlel, stříknout je na autě a nesundavat je. jen plasty sundat, jinak vše nechat a olepit auto a sříknout přes víkend teď celkem dobře nechápu co chseš stříkat? Hagusy? A proč? Citovat
Petros7 Vloženo 21. Srpen 2012 Vloženo 21. Srpen 2012 (editace) Díky za tip, to vypadá zajímavě a hlavně ta cena, to jsme trošku někde jinde. Díky Taky mě to mile překvapilo, ale upřímně čekal jsem kdy se najde někdo, kdo to zkusí vyrobit a za mnohem nižší cenu než originál ... jestli do toho půjdeš písni jak si spokojený. Editováno: 21. Srpen 2012, autor: Petros7 Citovat
Standis Vloženo 22. Srpen 2012 Vloženo 22. Srpen 2012 teď celkem dobře nechápu co chseš stříkat? Hagusy? A proč? aby byly hezký přece :-) Citovat
omartinek Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Vloženo 22. Srpen 2012 Taky mě to mile překvapilo, ale upřímně čekal jsem kdy se najde někdo, kdo to zkusí vyrobit a za mnohem nižší cenu než originál ... jestli do toho půjdeš písni jak si spokojený. já jsem tu našel jedno téma, tak zkusím napsat klukům o nějaký návod http://forum.skodahome.cz/topic/26276-interierovy-drzak-na-kola/ Citovat
omartinek Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Vloženo 22. Srpen 2012 Kamaráde, nejhezčí jsou přeci černý, max. krytky v barvě jako mám já. Citovat
Standis Vloženo 22. Srpen 2012 Vloženo 22. Srpen 2012 v černý ano, jinou bych nedával, myslel jsem v černý lesklý Citovat
omartinek Vloženo 14. Září 2012 Autor Vloženo 14. Září 2012 Nevíte lidičky jak je to se zárukou, kterou dává Škodovka na karosérii? Včera jsem objevil na Myšce na kufru rezavý fleky. Myslím si, že po 5 letech provozu celkem brzy. Nato, že by to měl být pozink plech tak to začíná reznout jak felicie. Citovat
Standis Vloženo 14. Září 2012 Vloženo 14. Září 2012 on je pozink a pozink, ale obávám se, že jelikož nejezdíš na pravidelné servisní prohlídky do Škodovky, tak si myslím, že na záruku nemůžeš koukat Citovat
FrantaU Vloženo 14. Září 2012 Vloženo 14. Září 2012 Já s tím zkušenost sice nemám, ale určitě bych to opruboval, uhrát to na záruku Citovat
omartinek Vloženo 15. Září 2012 Autor Vloženo 15. Září 2012 on je pozink a pozink, ale obávám se, že jelikož nejezdíš na pravidelné servisní prohlídky do Škodovky, tak si myslím, že na záruku nemůžeš koukat u nich na servisní prohlídce jsem byl poprvé a naposled. Za 4500Kč to je raketa. To si ten olej a brzdovku vyměním sám. Ale jak píše FrantaU zkusím se tam dojet zeptat, co mi na to řeknou. Citovat
omartinek Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Vloženo 18. Říjen 2012 Tak opět jedna fotečka po dlouhé době. Myška má již 80000km, za rok to vypadá na výměnu rozvodů. už aby jsem začal šetřit. Citovat
omartinek Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Vloženo 18. Říjen 2012 a ještě jedna otázka: Neměnil jste někdo parkovací žárovku na FII nebo R? Hrál jsem si dneska v garáži přes dvě hodiny a žárovičku jsem stejně nevyměnil. koukal jsem do dílenské příručky a tam píší: -Sejmout pryžový kryt žárovky obrysového světla. - Vytáhnout za kabely svorkovnici se žárovkou obrysového světla - Vyjmout žárovku z objímky. - Zasunout po výměně žárovky objímku se žárovkou do světlometu až na doraz. - Nasadit pryžový kryt. no a kde myslíte že jsem skončil já? U bodu jedna, tahám za kabely jako magor a nic. Zkoušel jsem i pootáčet a taky nic, tak kde je tedy zakopaný pes? Přeci nepojedu se žárovkou do servisu? To by byla drahá žárovka. :D Citovat
jozzi Vloženo 18. Říjen 2012 Vloženo 18. Říjen 2012 škubej , škubej škubej škubej , jinak to nejde, ale je to fakt sila , malem mi tu ruku museli šit 1 Citovat
Blacky Vloženo 19. Říjen 2012 Vloženo 19. Říjen 2012 JJ je to tak jukni do sekce interier. Nekdy hooodne davno sem tam daval navod. Jde to poprve fakt hodne blble, az sme se bal, ze utrhnu kabely. Citovat
omartinek Vloženo 20. Říjen 2012 Autor Vloženo 20. Říjen 2012 díky za rady, měli jste pravdu, škubal jsem jak o život, ruku mám pomalu na třikrát zlomenou, přístup je tam fakt hroznej, ale žárovička vyměněna a dal jsem ten rovnou diodovku bílé barvy. Citovat
jozzi Vloženo 20. Říjen 2012 Vloženo 20. Říjen 2012 To vis , moderni auto nevim treba jak to je u Roomika ale treba u fll jak chces vzadu vymenit zarovku tak musis demontovat celou lampu Citovat
omartinek Vloženo 21. Říjen 2012 Autor Vloženo 21. Říjen 2012 to same je u R, proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite Citovat
Richiis Vloženo 25. Listopad 2012 Vloženo 25. Listopad 2012 Moc pěkný Roomster. Čím si nalakoval přední gril,krytky mlhovek a mřížku pod SPZ? Ta moje mřížka nějak ztrácí barvu. Já uvažuju že to udělám jako ty, že bych to nalakoval do takové matné barvy. Ale nevím na kolko to cca vyjde. Přece jen to je pořád kus pěkně srolovanýho plechu a plastu dohromady co má sloužit mi a né já jemu. K té parkovaččce má Pepa pravdu, já jsem měl stejný problém a byl to myslím právě Jozzi, co mi stím pomohl. Citovat
omartinek Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Vloženo 26. Listopad 2012 Díky za chválu Přední gril a zbytek je černá lesklá, stříkal jsem to doma na koleni. Postup normální, základ na plasty, někdo dává ještě před tím změkčovač a pak barva. Já to dal bez změkčovače a zatím se nic neloupe. Uvidíme co to udělá po zimě, kdyžtak si to po zimě zopakuji. Citovat
Richiis Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Nevím, zda by to na té stříbrné u mě sedělo. Však mrkni Citovat
omartinek Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) já myslím že právě by to bylo super. A ve finále černá jde kombinovat se všemi barvami, tou nic nezkazíš. Jinak taky pěkný kousek, koukám HTP bere čím dál více lidí. Jak jsi spokojený? Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: omartinek Citovat
Richiis Vloženo 7. Prosinec 2012 Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Tak Fábka bude v lednu u nás doma už 4 rokem. Najeto má nyní 32 300km. Spokojenost nadevše, dlouhodobá spotřeba je 6.3l. Jede to svižně, problémy nejsou, vše je tak jak má. Ono u HTP jde hodně o udržbu a chování k motoru. Žádné velké přidávání plynu na studený motor, a hlavně olej by se měl měnit maximálně po 10 tkm,protože se hodně přehřívá a rychle degraduje. Vzduchový filtr by se měl měnit co 30 tkm a né po 60 tkm. A pak by ta spolehlivost měla růst. Myslím si, že lidi berou ještě často HTP místo TSI proto,protože mají strach z nějakých problému s turbem a docela složitějším motorem. Já bych se toho ale nebál, a do TSI bych určitě šel Bohužel, před 4 rokama ještě ve fábiích nebylo. Jinak kvalita Škodovky je perfektní,jen já mám potíže s vrzáním dveří. Co u tebe? Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: Richiis Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.