Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

jo to jsou ty černá kola s rozdělenými paprsky? Tak ty se mi vůbec nelíbí, jak raději klasiku, vzor Kentaury nebo co mám nyní na 16"

černé kola bych nedoporučil nikdy nikomu, to je největší humus co jde na auto vůbec dát. já myslel buď stříbrnou klasiku, nebo bílé aby to pěkně vyniklo.

http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/34-1-SKODA-Roomster/211-2-17/5/13344-Kolo-z-lehke-slitiny-Gigaro-v-barve-bile-Fabia-II

ještě odkaz jak to vypadá na voze

http://www.autosportfoto.sk/spravodajstvo/clanok/odliste-sa-limitovanou-ediciou-skoda-roomster-bi-colour

Upraveno od Voice

ještě by to chtělo bílou-černýho Roomstra a i kola bych ti doporučil, ale jinak, se mi moc nelíbí

• 2 týdny později...
  • Autor

tak podvozek je doma, konečně, dali si na čas. Teď jen uhnat mechanika. :D To bude horší!! :(

• Autor

tak není čím, až bude na autě tak se budu chlubit :D

• 2 týdny později...
  • Autor

tak Myška je po rozvodech a na novém podvozku. Už aby bylo po zimě a zkusil jsem žehlit. :D

• Autor

tak další předčasný Jéžíšek pro Myšku. Jsem zvědavý jak to bude šlapat. Standis testuje na Rozárce, tak musí poreferovat. 

post-42952-0-61840800-1385217524_thumb.j

tak referuji a nevím kde je problém, ale u mě to nenašlo jednotku :-((( což je velká škoda, páč se to jeví jako velmi dobrá hračka. třeba to u tebe bude šlapat

• 2 týdny později...
  • Autor

Opět trošku z jiného soudku. Aprilie zakoupená na jaře je prodána a nové přibližovadlo je doma. Příští týden první jízda na evidenční kontrolu. Tak snad to nebude moc klouzat :-D 

post-42952-0-74279900-1386439340_thumb.j

Vypadá krásně a zachovale. Ať slouží k tvé spokojenosti.

• Autor

je 6 let stará tak snad bude sloužit dobře. 

Fajna masinka ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Chlapci se znakem okřídleného šípu, chtěl bych Vám všem popřát klidné prožití svátků vánočních, mnoho dárků pod stromečkem a spoustu inspirace na vylepšeních našich čtyřkolových miláčků a hromadu najetých kilometrů bez nehod přeje Ondra s Myškou 

• 3 měsíce později...
  • Autor

kluci, nemáte někdo zkušenosti s prověřováním vozu u CEBIE!!!

Ahojky i dle Světa Motorů,ve kterém taky ne vždy píšou pravdu, je to defacto k ničemu,páč to obsahuje pouze udaje o autě po první Evidenční kontrole co se s autem dělo před v zahraničí není dohledatelné hlavně pokud auto nejezdilo do autorizáku,je to možné využít u aut koupených v ČR,ale taky to nemůsí být 100% a pokud jezdilo auto do autorizáku jak hu nás tak v zahraniči tak je to dohladatelný přes servis lépe než přes Cebii,a já s nima v tomto vcelku souhlasím.

• Autor

Ahoj Vlasto, jde mi o to, že po 4 letech jsem chtěl prodat Myšku, majitel si to projel Cebii a já otevřel hubu. Je tam tento záznam: oprava, 08/2008 za 11393€. To mi spadla brada. To snad je cena nového auta v té době ne? V servisce o tom není ani zmínka tak nevím co to je, kde se to tam vzalo! 

Cebie obvykle zjistí to co je v databázi servisu.. Já si nechával prověřovat několik aut, ale nikdy nic zajímavého, pokaždé jsem se to stejné nebo dokonce víc dozvěděl v servise, na pojišťovně a podobně...

Jestli mu ale vyjela oprava auta a ta cena, tak tam musí být i co to bylo, kdo to platil a tak.. Pokud tam nejsou fotky přímo na cebii, což předpokládám, že není, když to píšeš, tak jedině přímo do dané pojišťovny, která to platila a vytáhnou to s ní.. Ta obvykle fotky i popis opravy má založený..

Upraveno od Galvi

• Autor

jenže kdo to platil se z toho taky nedozvíš. 

podle mě se spletli..spíš třeba 1139 nebo 113 EUR...

To to tím pádem museli změnit, protože já na nich vždy měl u škodných událostí uvedený název pojišťovny a někdy dokonce i přímo popis a fotky.. Ale je pravda, že už je to víc jak rok co jsem to prověřoval auto naposledy  :kol-32: ..

Tak pak jedině zkusit přímo tu pojišťovnu, pokud opravdu byla ta škoda tak velká, platila by to pojišťovna na 100%..

Případně jestli pojišťovnu, kde to bylo neznáš, tak dohledat podle původní SPZ k danému datu třeba TADY..

• Autor

To to tím pádem museli změnit, protože já na nich vždy měl u škodných událostí uvedený název pojišťovny a někdy dokonce i přímo popis a fotky.. Ale je pravda, že už je to víc jak rok co jsem to prověřoval auto naposledy  :kol-32: ..

Tak pak jedině zkusit přímo tu pojišťovnu, pokud opravdu byla ta škoda tak velká, platila by to pojišťovna na 100%..

Případně jestli pojišťovnu, kde to bylo neznáš, tak dohledat podle původní SPZ k danému datu třeba TADY..

Díky za tip,ale podle toho odkazu s tímto vozidlem nebyla žádná nehoda. Zkousel jsem to s s předchozím autem a tam mi to nehodu opravdu našlo, tak předpokládám, že to funguje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.