Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

černé kola bych nedoporučil nikdy nikomu, to je největší humus co jde na auto vůbec dát. já myslel buď stříbrnou klasiku, nebo bílé aby to pěkně vyniklo.

http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/34-1-SKODA-Roomster/211-2-17/5/13344-Kolo-z-lehke-slitiny-Gigaro-v-barve-bile-Fabia-II

ještě odkaz jak to vypadá na voze

http://www.autosportfoto.sk/spravodajstvo/clanok/odliste-sa-limitovanou-ediciou-skoda-roomster-bi-colour

Editováno: , autor: Voice
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Opět trošku z jiného soudku. Aprilie zakoupená na jaře je prodána a nové přibližovadlo je doma. Příští týden první jízda na evidenční kontrolu. Tak snad to nebude moc klouzat :-D 

post-42952-0-74279900-1386439340_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chlapci se znakem okřídleného šípu, chtěl bych Vám všem popřát klidné prožití svátků vánočních, mnoho dárků pod stromečkem a spoustu inspirace na vylepšeních našich čtyřkolových miláčků a hromadu najetých kilometrů bez nehod přeje Ondra s Myškou 

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahojky i dle Světa Motorů,ve kterém taky ne vždy píšou pravdu, je to defacto k ničemu,páč to obsahuje pouze udaje o autě po první Evidenční kontrole co se s autem dělo před v zahraničí není dohledatelné hlavně pokud auto nejezdilo do autorizáku,je to možné využít u aut koupených v ČR,ale taky to nemůsí být 100% a pokud jezdilo auto do autorizáku jak hu nás tak v zahraniči tak je to dohladatelný přes servis lépe než přes Cebii,a já s nima v tomto vcelku souhlasím.

Vloženo

Ahoj Vlasto, jde mi o to, že po 4 letech jsem chtěl prodat Myšku, majitel si to projel Cebii a já otevřel hubu. Je tam tento záznam: oprava, 08/2008 za 11393€. To mi spadla brada. To snad je cena nového auta v té době ne? V servisce o tom není ani zmínka tak nevím co to je, kde se to tam vzalo! 

Vloženo (editace)

Cebie obvykle zjistí to co je v databázi servisu.. Já si nechával prověřovat několik aut, ale nikdy nic zajímavého, pokaždé jsem se to stejné nebo dokonce víc dozvěděl v servise, na pojišťovně a podobně...

Jestli mu ale vyjela oprava auta a ta cena, tak tam musí být i co to bylo, kdo to platil a tak.. Pokud tam nejsou fotky přímo na cebii, což předpokládám, že není, když to píšeš, tak jedině přímo do dané pojišťovny, která to platila a vytáhnou to s ní.. Ta obvykle fotky i popis opravy má založený..

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

To to tím pádem museli změnit, protože já na nich vždy měl u škodných událostí uvedený název pojišťovny a někdy dokonce i přímo popis a fotky.. Ale je pravda, že už je to víc jak rok co jsem to prověřoval auto naposledy  :kol-32: ..

Tak pak jedině zkusit přímo tu pojišťovnu, pokud opravdu byla ta škoda tak velká, platila by to pojišťovna na 100%..

Případně jestli pojišťovnu, kde to bylo neznáš, tak dohledat podle původní SPZ k danému datu třeba TADY..

Vloženo

To to tím pádem museli změnit, protože já na nich vždy měl u škodných událostí uvedený název pojišťovny a někdy dokonce i přímo popis a fotky.. Ale je pravda, že už je to víc jak rok co jsem to prověřoval auto naposledy  :kol-32: ..

Tak pak jedině zkusit přímo tu pojišťovnu, pokud opravdu byla ta škoda tak velká, platila by to pojišťovna na 100%..

Případně jestli pojišťovnu, kde to bylo neznáš, tak dohledat podle původní SPZ k danému datu třeba TADY..

Díky za tip,ale podle toho odkazu s tímto vozidlem nebyla žádná nehoda. Zkousel jsem to s s předchozím autem a tam mi to nehodu opravdu našlo, tak předpokládám, že to funguje.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...