Červen 6, 201015 r Autor Kluci tak mám cenu těch fólií na okna. Na jakékoliv combi má cenu 3200Kč. Tak nevím jestli je to hodně nebo málo.
Červen 7, 201015 r predpokladam, ze to je cena jen za zadni okna, co? na pruhlednosti nezalezi??? a maji folie atest kdybych chtel i predni bocni okna???
Červen 7, 201015 r Autor a na atest se poptám taky, ale jinak by mi to nenabízel, tek předpokládám že to atest má.
Červen 7, 201015 r Autor tak ted jsem mu volal a vysledek je takovy: Atestovaný jsou, ta cena je za cele auto a nezalezi na propustnosti.
Červen 7, 201015 r Autor Ten kluk je od Klatov ale zhruba za 14 dni jede k rodicum do Bechyne tak by mi Myšku udelal v Bechyni.
Červen 7, 201015 r jj, cena je vpoho, by me to celkem lakalo... jinak mate vyleptany VIN na oknech, premejslim, jestli to pak neztraci vyznam kdyz je pres to folie...
Červen 7, 201015 r hmm prave octavka a hlavne Praha takze spis to zatim vidim na VIN kurvy zlodejsky, kdyby se o to clovek nemusel bat, tak by to bylo super... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>
Červen 8, 201015 r no me to leptani VIN teprve ceka, ale kazdopadne do toho jdu, i kdyz mam tedko v praci garaz a doma hlidane parkoviste... pak jeste mozna prijde sherlog a jeste mozna nejake drobnosti...
Červen 8, 201015 r Autor sherlog to uz neni takova malickost ale v Praze asi takovy prumerny standart.
Červen 8, 201015 r mno v praze je zabezpeceni potreba, v praci mame cca 60 octavek a behem minuleho mesice nam 4 ukradli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.