Ozi Toretto Vloženo 22. Červen 2010 Vloženo 22. Červen 2010 no nevim, tedko nejak nejsou finance ale vypada to hodne lakave, porad si hraju s tou myslenkou prednich skel taky trochu Citovat
omartinek Vloženo 22. Červen 2010 Autor Vloženo 22. Červen 2010 třeba mračítka na světla jj ja videl krasny, jen ty vrchni, takovy slzicky to jsou Citovat
omartinek Vloženo 22. Červen 2010 Autor Vloženo 22. Červen 2010 tak další nova drobnost,malá anténka. Citovat
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Vloženo 22. Červen 2010 Martine prestan vymejslet ptakoviny Standa me pak porat votravuje s foliema a jinejma ptákovinama :DD Citovat
Standis Vloženo 22. Červen 2010 Vloženo 22. Červen 2010 jj ja videl krasny, jen ty vrchni, takovy slzicky to jsou jj, přesně tak. jen decent jinak anténa pěkná, jak to hraje?? Citovat
Standis Vloženo 22. Červen 2010 Vloženo 22. Červen 2010 Martine prestan vymejslet ptakoviny Standa me pak porat votravuje s foliema a jinejma ptákovinama :DD Jiříku, Jiříku MArtin, za to nemůže. sloupky už jsem měl dlouho vymyšlený, jen mi trvalo ti napsat a pozeptat se Citovat
omartinek Vloženo 22. Červen 2010 Autor Vloženo 22. Červen 2010 jj, přesně tak. jen decent jinak anténa pěkná, jak to hraje?? ještě nevím jak hraje, uvidím cestou domu. Dnes mám dlooouhou. Citovat
Standis Vloženo 22. Červen 2010 Vloženo 22. Červen 2010 fuj budu na tebe myslet, až pojedu na buřty Citovat
omartinek Vloženo 25. Červen 2010 Autor Vloženo 25. Červen 2010 a je to tu. Doplnek misto zadniho znaku. Citovat
omartinek Vloženo 25. Červen 2010 Autor Vloženo 25. Červen 2010 to nemam to uz je nadstandart Citovat
omartinek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Vloženo 30. Červen 2010 tak jsem se dneska pustil ze se kouknu jestli nejde nejak povolit klakson jak bylo u 120. Protoze misto troubeni se ozyvaly takove zvuky jako kdyz prejedes kacenu. Standis urcite ten zvuk zna.Uplne stejny jako byl na Mazliku. Tak jsem ho vyndal, vyteklo na me spousta vody a problem byl vyresen. A Myska troubi jako das. Jak se tam ale voda vzala vi jen buh ale ja ne. Ale zarazil jsem se nad touto veci. Nevite co to muze byt? Vypada to jak nejaky spinac ci co. Je to pod levou plastovou krytkou vedle predni mlhovky.viz obrazek Citovat
omartinek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Vloženo 30. Červen 2010 tak to bych asi bloumal dlouho, diky Citovat
omartinek Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Vloženo 1. Červenec 2010 jee ja nevim, ted budou ty cerny ofuky ventilace, vlastne doufam ze i madla, a pak snad konecne ta maska. Tu bych chtel stihnout nez se narodi Terezka. Citovat
Standis Vloženo 1. Červenec 2010 Vloženo 1. Červenec 2010 no už aby byly doma a pak vím já co přijde dřív jak maska, ale ty bohužel ještě ne Citovat
omartinek Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Vloženo 1. Červenec 2010 jo to je ten tvuj slavny darek, tak uvidime s cim se vyklubes. Citovat
omartinek Vloženo 2. Červenec 2010 Autor Vloženo 2. Červenec 2010 od tebe nic spatnyho byt doufam nemuze Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.