Červen 22, 201015 r no nevim, tedko nejak nejsou finance ale vypada to hodne lakave, porad si hraju s tou myslenkou prednich skel taky trochu
Červen 22, 201015 r Autor třeba mračítka na světla jj ja videl krasny, jen ty vrchni, takovy slzicky to jsou
Červen 22, 201015 r Martine prestan vymejslet ptakoviny Standa me pak porat votravuje s foliema a jinejma ptákovinama :DD
Červen 22, 201015 r jj ja videl krasny, jen ty vrchni, takovy slzicky to jsou jj, přesně tak. jen decent jinak anténa pěkná, jak to hraje??
Červen 22, 201015 r Martine prestan vymejslet ptakoviny Standa me pak porat votravuje s foliema a jinejma ptákovinama :DD Jiříku, Jiříku MArtin, za to nemůže. sloupky už jsem měl dlouho vymyšlený, jen mi trvalo ti napsat a pozeptat se
Červen 22, 201015 r Autor jj, přesně tak. jen decent jinak anténa pěkná, jak to hraje?? ještě nevím jak hraje, uvidím cestou domu. Dnes mám dlooouhou.
Červen 30, 201015 r Autor tak jsem se dneska pustil ze se kouknu jestli nejde nejak povolit klakson jak bylo u 120. Protoze misto troubeni se ozyvaly takove zvuky jako kdyz prejedes kacenu. Standis urcite ten zvuk zna.Uplne stejny jako byl na Mazliku. Tak jsem ho vyndal, vyteklo na me spousta vody a problem byl vyresen. A Myska troubi jako das. Jak se tam ale voda vzala vi jen buh ale ja ne. Ale zarazil jsem se nad touto veci. Nevite co to muze byt? Vypada to jak nejaky spinac ci co. Je to pod levou plastovou krytkou vedle predni mlhovky.viz obrazek
Červenec 1, 201015 r Autor jee ja nevim, ted budou ty cerny ofuky ventilace, vlastne doufam ze i madla, a pak snad konecne ta maska. Tu bych chtel stihnout nez se narodi Terezka.
Červenec 1, 201015 r no už aby byly doma a pak vím já co přijde dřív jak maska, ale ty bohužel ještě ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.