MarekMaty Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 U Felicie 1,3 MPI (40 kW) mi poslední dobou začalo vylétávat víčko na doplňování motorového oleje. Víte čím by to mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 vyměň si gumičku která víčko těsní. Stojí pár korun. Jinak to může znamenat i to že se tam dostávají výfukové plyny z prasklé hlavy. Ale tomu bych moc nevěřil. ostatně musíš sám vidět že se z toho kouří nebo je cítit spaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 známénu tohle dělalo, když dal auto do servisu s tím že občas nestartuje, nebo nepálí během jízdy a když si je vyzvedl, tak mu začalo vylítávat víčko. Nakonec zjistil, že má olej cca 1,5 cm nad horní ryskou. Ty trumpety mu tam nalili olej ... asi prostě někdo řekl tam na té Feldě udělej olej, nikdo nevěděl asi na které, nikdo nevěděl jestli už je vypuštěná ... prostě dejte si auto do servisu bez dozoru. Odpustil olej a měl po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 100% guma (těsnění na víčku). Mně zase vibrovalo na neutrál, tak jsme vyměnil asi za 5Kč gumové těsnění a teď sedí jak přibytý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Díky za rady. Vyměnil jsem těsnění na víčku a zatím je to OK. Editováno: 6. Únor 2010, autor: MarekMaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.