krysarr Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Jak tak sam zkoumam, proc mi to studeny chcipa a pak uz jenom pod plynem poskubava, zarazila me u mechanickyho plynu jedna vec, a to, ze je lanko u skrtici klapky volny. Muzu ho jeste tak pul centaku vytahnout a slysim, jak hejbu pedalem. A kdyz to necham byt, tak je proste volny a je to na nem i videt, ze je volny a prohyba se, je to kosher? Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 To fakt nikdo nevi, po tolika zhlednutich? auuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Jinak muze byt klapkou, ze mi to studeny chcipa a trepe se motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jinak muze byt klapkou, ze mi to studeny chcipa a trepe se motor? volné lanko snad vadit nemůže ale problem bude asi klapka nebo to nekde může přisávat vzduch........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Podle mě na lanku určitá vůle musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jinak muze byt klapkou, ze mi to studeny chcipa a trepe se motor? volné lanko snad vadit nemůže ale problem bude asi klapka nebo to nekde může přisávat vzduch........ Diky, mam nejvetsi podezreni na prdlej vlnovec, dalsi v poradi je klapka a pak lambda, pac absolutne nejhorsi je to tak do prvnich 30 sekund po nastartovani, teply to jen poskubava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Podle mě na lanku určitá vůle musí být. Taky mi to tak prislo, ale zdalo se mi to az moc, ale holt sem to nikdy nezkoumal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.