Lukiin Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 nevíte náhodou někdo, jestli už exituje yeti club - už je nás docela dost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 podle mě ne :-) na co klub ? ja jsem tady v klubu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ahoj, tak si myslím že klub by klidně mohl být, a jsem rád, že začíná fungovat zdravení mezi majiteli Yetíků, alespoň mě se to stává, že se navzájem zdravíme, a jak jste na tom vy yetisti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 zdravím aj ja ale u nás na slovensku je nás ešte stále málo - beriem to ako plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 A ako čítam rôzne fóra motoristických magazínov tak to nie je klub ale asi diagnóza - mať škodovku a ktomu Yeťáka. Hlavne ma vedia pobaviť príspevky typu - je to postavené na platforme fabie a pod. Ale kašlem na to, hlavne že som max. spokojný ja aj rodinka. Takže keď klub tak som za každú srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Našel jsem aspoň skupinu na FACEBOOKu, je to sice dohromady s Octavií Scout, ale pořád lepší než nic. Jen je tam nějak málo příznivců. http://www.facebook.com/group.php?gid=91086594825#!/group.php?gid=91086594825 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Našel jsem aspoň skupinu na FACEBOOKu, je to sice dohromady s Octavií Scout, ale pořád lepší než nic. Jen je tam nějak málo příznivců. http://www.facebook.com/group.php?gid=91086594825#!/group.php?gid=91086594825 som tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 som tam Taky už jsem tam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Já bych byl klidně pro založení klubu,aby to bylo trošku oddělené od ostatních škodovek.Pak naplánovat nějakou akci spojenou s vyjížďkou,to by byla podívaná Editováno: 9. Říjen 2010, autor: Distephano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Já myslím,že se za chvilku dočkáme i tady na foru,přeci jen by byla stylovka požívat výhody jaké mají členové OctaviaClubu. Navíc se tu člověk opravdu dozví spoustu věcí,bez obav z nějakého podvodu lecos sežene nebo získá radu zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.