vasektuner Vloženo 29. leden 2010 Vloženo 29. leden 2010 Tak tady vam predstavuji sveho roomana je 1,6 16v scout na 17palcovejch kolech dale ma prosklenou stechu coroner mlhovky nataceci bihalogeny ostrikovace svetel tazny zarizeni parkovaci senzory dalkovej central vsechny okna v el. + zrcatka v el. digi klima maxidot tempomat kontrola tlaku v pneu kozenej paket chlazena schranka nastvitelny a vyhrejvany sedadla loketni operka alarm 8airbagu esp triramenej volant a mnoho dalsiho!!! Citovat
AdamCZ Vloženo 29. leden 2010 Vloženo 29. leden 2010 paráda, jenom co by mi tam vysloveně sralo, je ten držák HF ! Citovat
vasektuner Vloženo 30. leden 2010 Autor Vloženo 30. leden 2010 (editace) tak ten se da vyndat ale ja jsem za nej rad pridelal jsem na nej universalni a je vse ok je v nem blutoth tak by byla skoda ho nevyuzit ne? Editováno: 8. Únor 2010, autor: Blacky Citovat
omartinek Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 Muzes nejaky foto jak jsi pridelal universalni drzak?Taky to chci nejak vyresit. Premyslel jsem i o koupi noveho toho adapteru ale na SE C902 proste nedelaji. Citovat
vasektuner Vloženo 30. leden 2010 Autor Vloženo 30. leden 2010 (editace) ja jsem premejslel o koupi adapteru taky ale za 2500 to je trochu moc vzdyt za tu cenu je novej mobi !!!foto pridam Editováno: 8. Únor 2010, autor: Blacky Citovat
Maverick Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 Byvaly referentsky auto ze SkodaAuto? Vypada super! At slouzi! Citovat
omartinek Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 ja jsem premejslel o koupi adapteru taky ale za 2500 to je trochu moc vzdyt za tu cenu je novej mobi!!!foto pridam no neco takoveho by bylo super!!! To je tam jen nalepeny? Ale takovy drzak jsem zatim nikde nenasel. Odkudpak ho mas? Citovat
vasektuner Vloženo 30. leden 2010 Autor Vloženo 30. leden 2010 (editace) auto je referensky presne podle mejch predstv i barva presne takovy bych si nadyktoval novy jen jsem na tomhle usetril 200000 to jde ne? drzak je z nejakeho marketu mam ho asi 4 roky vyndal jsem si ho z fabie a nalepil na tenhle adapter a je to ok Editováno: 8. Únor 2010, autor: Blacky Citovat
omartinek Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 tak to je krasna prace. Za tyhle prachy nekupto. Jeste se zeptam.Ty to mas tedy prilepeny jen nahore.Kdyz sundas preci ten adapter tak tam mas ty zarazky.Ty tomu uni drzaku nevadi?Nbo ho mas jeste nejak upraveny? Citovat
vasektuner Vloženo 31. leden 2010 Autor Vloženo 31. leden 2010 tak to je krasna prace. Za tyhle prachy nekupto. Jeste se zeptam.Ty to mas tedy prilepeny jen nahore.Kdyz sundas preci ten adapter tak tam mas ty zarazky.Ty tomu uni drzaku nevadi?Nbo ho mas jeste nejak upraveny? ne je to nalepeny natom jak to tak je bez uprac a je to az nahore skoro Citovat
omartinek Vloženo 31. leden 2010 Vloženo 31. leden 2010 Ok tak ja to tam nejak naperu taky.Diky Citovat
ramatikl Vloženo 5. Únor 2010 Vloženo 5. Únor 2010 Taky jsem se zamiloval.Krásně barevně sladěné,kola bomba ,prosklená střecha fakt tiše závidím. Citovat
Vytlacil Vloženo 5. Únor 2010 Vloženo 5. Únor 2010 krasny, koupil jsem stejneho mame, akorat ma navic navigaci a tachometru 41 km (bylo to auto z vystavy), cena luxusni, svezeni paradni, slouzi perfektne.... Citovat
vasektuner Vloženo 6. Únor 2010 Autor Vloženo 6. Únor 2010 krasny, koupil jsem stejneho mame, akorat ma navic navigaci a tachometru 41 km (bylo to auto z vystavy), cena luxusni, svezeni paradni, slouzi perfektne.... taky je moc pekny i ta barva to je taky 1,6?a jak ta navigace funguje to dobre?ja kdyz jsem hledal tak byla taky obcas a cd menic taky ale ja chtel hlavne prosklenou strechu a tady bylo vse co jsem chtel tak jsem nevahal!!mas nejake foto interieru a te navigace ?diky taky moc krasny auto!!dobrej kauf Citovat
Vytlacil Vloženo 8. Únor 2010 Vloženo 8. Únor 2010 (editace) ano, je to 1.6, ale automat...taky ma panoramu a ta nema chybu; interier je celocerny. Navigace je cruise, neni to nic moc, chystam se na vymenu, pujde tam nexus (mame ve fabii a funguje velmi dobre), dam foto ve fabii (roomster jezdi na SK), je to ale vice ci mene stejne, ze :-), kauf vyborny, opravdu maximlani spokojenost :-) Editováno: 8. Únor 2010, autor: Vytlacil Citovat
milans14 Vloženo 8. leden 2011 Vloženo 8. leden 2011 Tak tady vam predstavuji sveho roomana je 1,6 16v scout na 17palcovejch kolech dale ma prosklenou stechu coroner mlhovky nataceci bihalogeny ostrikovace svetel tazny zarizeni parkovaci senzory dalkovej central vsechny okna v el. + zrcatka v el. digi klima maxidot tempomat kontrola tlaku v pneu kozenej paket chlazena schranka nastvitelny a vyhrejvany sedadla loketni operka alarm 8airbagu esp triramenej volant a mnoho dalsiho!!! Ahoj, ty coroner mlhovky už jsou v základu? Dík. Citovat
Roomwagen Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 ja jsem premejslel o koupi adapteru taky ale za 2500 to je trochu moc vzdyt za tu cenu je novej mobi !!!foto pridam Super jen pozor na ty voňavky uprostřed , je to pekný svinstvo a nedejbože že to vyteče servis ti naprdí . Kámoš takhle splaka u octavie a ve finále si vše uhrahil sám. Citovat
galeo Vloženo 6. Únor 2011 Vloženo 6. Únor 2011 Voňavky sú ozaj svine a taký WB stromček dokáže pekne rozožrať plasty... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.