radek24 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Musím vyměnit kotouče protože jsou zvlněné ale destičky mám ještě dobré. Někde jsem četl že když měním kotouče tak musím dát i nové desky je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 ty původní desky se "najely" na starý křivý kotouče, a proto je lepší je vyměnit taky. Když to neuděláš, bude ti to brzdit ještě hůř, než před výměnou kotoučů až do chvíle, než se to zase na sebe najede. To může ovšem trvat i dost dlouho a do tý doby můžeš mít brzdnej účinek značně sníženej. Na brzdách se šetřit nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 A co kdybych si je nechal obrousit na brusce na plocho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 no to bude spíš ubejvat ten kotouč, než destičky, ale zkusit to můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 já myslel přebrousit ty destičky ne kotouče.Když ty desky budou rovné ta budou jako kdybych tam dal nové ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Kotouč ubejvat nebude spíš se bude ucpávat. ale nechto někde srovnat na stolní brusce budeš je mít rovnoměrně zbroušený, protože když to vemeš ručně tak to bude ještě horší než to máš teď zvlněný (zkus nějakou nástrojárnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Jen doufám že výměna tech kotoučů vyřeší můj problém s těma brzdama že to při brždění dost cuká hlavně při brždění z vyších rychlostí to je hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 ale jo, já rozumím, ale myslel jsem tem brusnej kotouč, kterej je na ocel a ne na takovýhle materiály. Ten půjde kukat jako první a aby nebyl dražší, než ty destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Dělám v nástrojárně tak to není problem. Ale moc nechápu jak by se kotouč mohl ucpavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 už chápu brusný kotouč že se bude ucpavat to je možné ale zkusím to a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 já jsem sice o žádným ucpávání nepsal, ale asi prostě odbrousíš dřív ten kotouč, než destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Měl jsem na mysli brusný kotouč a ne brzdový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 celkove me to prijde jako dost blbej napad zbrusovat brzdove oblozeni, ono to neni zas takova palka koupit novy na netu (napr cc-autodily) stejne kdyz je zbrousis tak jim snizis zivot a ty nove jednou stejne budes kupovat....takze muj nazor: kdyz uz tam kupuju nove kotouce tak k tomu koupim uz i nove oblozeni a nebudu vymyslat hluposti, tieto si mozes dat zbrusit a skovat do zasoby pre pripad neocakavanych udalosti (kdyby se ti napr sjela jedna strana napr vnejsi driv nez druha tak tam muzes pak pouzit jeste tohle stare oblozeni) ale na nove kotouce jedine nove oblozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Je to sice blbost ale chtěl poradit jak je zbrousit ono záleží jak moc už jsou opotřebovaný a zvlněný. Jinak je určitě lepší kupovat kotouče i desky najednou pak s tím nejsou problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Na novy kotouce urcite nove desticky!!! Stare si nech a muzes je tam dat az tyhle nove sjedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) tak co, už jsi to zbrousil ? Protože až to zjistí majitel nástrojárny, co mu na magnetce brousíš, tak tě dozajista zabije Editováno: 1. Únor 2010, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ještě nezbrousil a asi ani nebudu asi to nechám přefrezovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 tak na to uz fakt nemam slov.... a nechtel by si to dat vylestit do ultrazvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Tak to asi vyřeším tak že dám nové desky i kotouče. Máte někdo zkušenost s kotouči a deskama značky TRW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 osobni skusenost ne, ale pokud vim tak je to osvedcenej vyrobce, nemela by to byt zadna cina , nebal bych se toho, jakej je rozdil v cene medzi TRW a origo ze skody (napr cc-autodily)? jestli je rozdil par stovek tak tam dej to co tam davaj ve vyrobe a nemusis mit strach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Tak to asi vyřeším tak že dám nové desky i kotouče. Máte někdo zkušenost s kotouči a deskama značky TRW? Origo Škoda sú myslím TRW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Já tam měl origo ATE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Desky a kotouče přední naprava 3100,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 A jaký? Výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Desky i kotouče TRW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.