Přejít na obsah

Je třeba měnit i destičky?


radek24

Doporučené příspěvky

ty původní desky se "najely" na starý křivý kotouče, a proto je lepší je vyměnit taky. Když to neuděláš, bude ti to brzdit ještě hůř, než před výměnou kotoučů až do chvíle, než se to zase na sebe najede. To může ovšem trvat i dost dlouho a do tý doby můžeš mít brzdnej účinek značně sníženej. Na brzdách se šetřit nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kotouč ubejvat nebude spíš se bude ucpávat. ale nechto někde srovnat na stolní brusce budeš je mít rovnoměrně zbroušený, protože když to vemeš ručně tak to bude ještě horší než to máš teď zvlněný (zkus nějakou nástrojárnu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

celkove me to prijde jako dost blbej napad zbrusovat brzdove oblozeni, ono to neni zas takova palka koupit novy na netu (napr cc-autodily)

stejne kdyz je zbrousis tak jim snizis zivot a ty nove jednou stejne budes kupovat....takze muj nazor: kdyz uz tam kupuju nove kotouce tak k tomu koupim uz i nove oblozeni a nebudu vymyslat hluposti, tieto si mozes dat zbrusit a skovat do zasoby pre pripad neocakavanych udalosti (kdyby se ti napr sjela jedna strana napr vnejsi driv nez druha tak tam muzes pak pouzit jeste tohle stare oblozeni) ale na nove kotouce jedine nove oblozeni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osobni skusenost ne, ale pokud vim tak je to osvedcenej vyrobce, nemela by to byt zadna cina :), nebal bych se toho, jakej je rozdil v cene medzi TRW a origo ze skody (napr cc-autodily)?

jestli je rozdil par stovek tak tam dej to co tam davaj ve vyrobe a nemusis mit strach....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...