kliste84 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Jedná se o OI TDi. Při jízdě se asi někde od přední nápravy ozývá pravidelné bouchání (jako když jsou gumy "poskákané" od ABS). Čím jedu rychleji tím rychleji to bouchá, z toho usuzuji, že se podělalo něco co se točí. Zpočátku se to ozývalo jen při mírném zatočení doleva, teď už to ale děla skoro pořád. Je to slyšet a dokonce se to přenáší do podlahy (nohama cítím jak to bouchá). Do volantu se to zatím moc nepřenáší... Gumy to nejsou protože jsem je měnil a nevyřešilo se to. Od vnějších poloos mě trochu odrazuje to, že v plném rejdu a při pomalé jízdě to nic nedělá...mysítě že i tak by to ty klouby mohly být, nebo to bude něco jiného? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) Sice mám FI,ale mě to dělalo volné ložisko,taky to začínalo jenom při zatočení a pak už začalo hučet.Zvedni předek a zkus zahejbat kolem pokud tam bude vule tak se časem ložisko ozve,ale vydrželo to fakt dlouho než začalo ložisko hučet možná 10tis jsem furt hledal co tam pravidelně klepe.Ted mám po vyměně a je klid. PS-klouby jsem vyměnil a nepomohlo to tak začni raději tím ložiskem,at nevyhodíš 4tisícovky zbytečně jako já. Editováno: 3. Únor 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Koukni na manžety jestli nejsou rotržený a klouby nejsou suchý a vydrbaný. Bejvá pak kolo a tlumič od vazelíny. Zvedni to na hever a dej kolo do rejdu a zatoč sním , zahýbej kolem jestli není špatný ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.