egos_cz Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ahoj dnes jsem při úklidu zjistil že mám vytržený drátek na straně řidiče ale zaboha nemůžu zjistit odkud. Je modro bílý a tak nevím jestli třeba nemá vést ke spínači světel nebo kam koukal jsem do zásuvky na diagnostiku a tam vypadá že je vše ok je tam zavedených 8 drátků.... Nevíte někdo kam by mohl pasovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 nenapsal si kde přesně ho vidíš to je dost duležitý a hlavně taky odkud kouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egos_cz Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Když seundám spodní kryt pod palubkou tak ho vidím a vede jakoby od nějákého svazku z zhora je v úrovni přímo pod volantem. Nemohly byste se mi prosím někdo juknout kolik drátů má být u spínače světel a spínače u spojky případně u diagnostiky jsem z toho dost zoufalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Hod foto toho kablu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.