Lukáš85 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) Zdravim , už 2 až 5dní resim chybu s ABS a ASR , po ujetí nekolika metru , ted na tom snehu se mi rozsvití ABS a ASR kontrolky na palubce , a zustanou svítit až do vypnutí motoru . Nevim kde muže být chyba, na VAG mi to napíše chyba 01276 PUMPA ABS. Jak se problému zbavit , bude potřeba měnit celou tu kostku ? anebo je najaká rada jak to odzkoušet? Anebo pojistky vytahat všechny?? pokud je to díl 1JO 614 417 C . ..... prosím o konkretizaci , a popř. cena? díky moc všem Editováno: 4. Únor 2010, autor: Lukáš85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Podle VISu: Číslo chyby 01276 Hydraulická pumpa ABS,ŘJ (V64) Příčina: spojení elektromotoru k ŘJ ABS ,přerušené vedení nebo zkrat na plus/ kostru motor pumpy vadný,ŘJ ABS vadná Možné projevy: Doporučený postup: Kontrola vedení a konektoru,kontrola pumpy diagnozou akčních členů,případně výměna ŘJ ABS kontrola nebo výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 dikes.. takže vyndat celou jednotku ABS a mrknout na kontakty, atd. popř novou. no to je parada diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 zkontroluj pojistky na baterce, očisti kontakty pojistek.... tam je zakopaný pes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 ok..mrknu na to..dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 (editace) Ja mam ten isty problem akurat neviem co to mam vycistit kde su tie poistky a kntakty prosim o radu octavia 1 1,9tdi Editováno: 4. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 No, když otevřeš kapotu a koukneš na akumulátor, resp. sundáš z něj kryt, tak na akumulátoru je tzv. "pojistkový box". Vyndat, zkontrolovat pojistky. Zkontrolovat jestli nejsou zaoxidované kontakty. Vyčistit. Když už tam budeš, tak zkontrolovat dotažení spojů, popř. odpojit, očistit plochy a zpátky utáhnout u ostatních pojistek. Zkontrolovat kvalitu lisovaného spoje. Pokud se kabel v oku "kvedlá", tak opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Diky moc bolo to ono :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Nechci zakladat novy tema, tak to poslu sem. Zacala mi svitit chyba 01276 na Toledu, pojistky jsem uz kontroloval, jsou v pohode. Jak se da vyndat samotna RJ ABS bez pupmy? Jde to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Copak pojistky, ale mrkni na jejich pojistk.skrinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaMartin TDI Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Rozeber ten box očisty piny na pojisty a prostříkej celé kontaktolem. Jak se tu už psalo. U tédle chyby je to troufnu si říct z 90% zaoxidovaný ten pojistkový box. Osobně jsem to dělal už asi na 4 autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ahoj mam skoda 1,8 20v rok 96 a sviti mě porucha abs vag rekl 1276 chybovy kod co mam hledat děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.