Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim , už 2 až 5dní resim chybu s ABS a ASR , po ujetí nekolika metru , ted na tom snehu se mi rozsvití ABS a ASR kontrolky na palubce , a zustanou svítit až do vypnutí motoru . Nevim kde muže být chyba,

na VAG mi to napíše chyba 01276 PUMPA ABS. Jak se problému zbavit , bude potřeba měnit celou tu kostku ? anebo je najaká rada jak to odzkoušet? Anebo pojistky vytahat všechny??

pokud je to díl 1JO 614 417 C . ..... prosím o konkretizaci , a popř. cena?

díky moc všem

Upraveno od Lukáš85

Podle VISu: Číslo chyby 01276 Hydraulická pumpa ABS,ŘJ (V64)

Příčina: spojení elektromotoru k ŘJ ABS ,přerušené vedení nebo zkrat na plus/ kostru motor pumpy vadný,ŘJ ABS vadná Možné projevy: Doporučený postup: Kontrola vedení a konektoru,kontrola pumpy diagnozou akčních členů,případně výměna ŘJ ABS kontrola nebo výměna

• Autor

dikes.. takže vyndat celou jednotku ABS a mrknout na kontakty, atd. popř novou.

no to je parada :(

diky

zkontroluj pojistky na baterce, očisti kontakty pojistek.... tam je zakopaný pes..

• Autor

ok..mrknu na to..dikes

• 1 rok později...

Ja mam ten isty problem akurat neviem co to mam vycistit kde su tie poistky a kntakty prosim o radu octavia 1 1,9tdi

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

No, když otevřeš kapotu a koukneš na akumulátor, resp. sundáš z něj kryt, tak na akumulátoru je tzv. "pojistkový box".

Vyndat, zkontrolovat pojistky. Zkontrolovat jestli nejsou zaoxidované kontakty. Vyčistit.

post-57881-0-13175700-1317723062_thumb.j

Když už tam budeš, tak zkontrolovat dotažení spojů, popř. odpojit, očistit plochy a zpátky utáhnout u ostatních pojistek. Zkontrolovat kvalitu lisovaného spoje. Pokud se kabel v oku "kvedlá", tak opravit.

• 1 měsíc později...

Diky moc bolo to ono :-)

• 1 rok později...

Nechci zakladat novy tema, tak to poslu sem. Zacala mi svitit chyba 01276 na Toledu, pojistky jsem uz kontroloval, jsou v pohode. Jak se da vyndat samotna RJ ABS bez pupmy? Jde to nejak?

• 2 týdny později...

Copak pojistky, ale mrkni na jejich pojistk.skrinku

Rozeber ten box očisty piny na pojisty a prostříkej celé kontaktolem. Jak se tu už psalo. U tédle chyby je to troufnu si říct z 90% zaoxidovaný ten pojistkový box. Osobně jsem to dělal už asi na 4 autech ;)

• 11 měsíců později...

Ahoj mam skoda 1,8 20v rok 96 a sviti mě porucha abs vag rekl 1276 chybovy kod co mam hledat děkuji za radu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.