kovi008 Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat, u mojí octavie 2,0TDI 125kw kod BMN jde nafta do oleje, vstřiky jsou nový ( po svolávačce ) a gumičky nové, nestřihnuté. Je nějaká další možnost nebo tip na co se kouknout, než přejdu na možnost, že je opravdu prasklý nějaký kanálek v hlavě motoru?? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamCz Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 V 23. 5. 2016 at 9:01, kovi008 napsal: Zdravím, chtěl bych se zeptat, u mojí octavie 2,0TDI 125kw kod BMN jde nafta do oleje, vstřiky jsou nový ( po svolávačce ) a gumičky nové, nestřihnuté. Je nějaká další možnost nebo tip na co se kouknout, než přejdu na možnost, že je opravdu prasklý nějaký kanálek v hlavě motoru?? díky za radu Zdravím máte ještě DPF (Filtr pevných častic) ?? někdy bývá problém právě s DPF při regeneraci jde více nafty do výfuku kvůli regeneraci a stává se, když je DPF K.O jde Nafta do Oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrot Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Čau lidi mám dotaz, dneska se mi rozsvítila kontrolka "Diesel - filtr pevných částic".. DPF ale v autě nemám a mám i upravený software. Za 2 roky se mi to nikdy nerozsvítilo, až teď.. co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Šel bych za tím co ti vykuchal ten filtr a upravil soft, pokud to není originální SW a filtr tam není, může to být cokoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrot Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Bez filtru už jsem to koupil.. je mi divný, že se to za celý dva roky nerozsvitilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.