gugi Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dnes som si konečne namontoval osvetlenie kľučiek na mojej OII. Pôvodne som chcel vo farbe prístrojovky, len zelené som nezohnal... prikladám nejaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 gugi: Je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Je to pekne, dlouho o tom uvazuju, chtel bych bile a tak snad splasim origo ze superblba, jdou prej nacvaknout do OII klicek a pak tam staci vypilovat dirku na svetlovod. Ale jestli mas nafocenej postup kam a jak si presne dal ledku, tak sem prdni foto, urco se to zhodi kdyz nesplasim origo za levnej peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Cizap prečo to dávaš až trikrát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) sory nevim jak to smazat hryzl se mi net a udelal sem tim toto. Omluva a prosim admina o smazani. Dekuji. Editováno: 10. Únor 2010, autor: Cizap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Postup montáže som si nefotil, príde mi to moc jednoduché nato aby som robil fotodokumentáciu... ledku som vložil k úchytu kľučky... Na kľučke je dosť veľký otvor, ten som vyplnil dvojzložkovým tmelom, ktorý tvrdne do 5 minút, potom som do vytvrdnutého tmelu vyvŕtal dierku, prevliekol som drôtiky od ledky a osadil ledku do vyvŕtanej dierky. Ledku som zapojil do konektoru osvetlenia spínača spúšťania okien, na vodičových dverách do konektora osvetlenia ovládania zrkadiel... Pozor na polaritu a správnu voľbu zapojenia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 vis i presne oznaceni ledek ktere jsi tam daval? daval si i predodpor a nebo si je dal natvrdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 dal bych origo ze superba neboo L-K.. vypada to moc pekne.. jsou tam i ty uchyty.. sam jsem dodelaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 11. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 vis i presne oznaceni ledek ktere jsi tam daval? daval si i predodpor a nebo si je dal natvrdo? Kúpil som hotové aj s odporom v predajni Forstinger. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 (editace) zdarec ,vypada to pěkně .ale ta led sviti do bodu to je škoda .měl jsi kopuit jinači ledky Editováno: 12. Únor 2010, autor: x.luky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 a kolko ta stali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 14. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 a kolko ta stali? 11 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Ahoj...jedna klika už svítí ...dělal jsem to jako origo a je to decentní Nevím ale na které piny ovladače zrcátek napojit tu druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Chlapy proč tám dáváte výkonové LED? Nebyly zelené? A 11EUR? No to je prda! U nás mají výprodej LED diod 100ks (mix-červené, zelené, žluté) za 80kč Koupil jsem jenom jack (nechtěl jsem to mít natvrdo) a kolega mi v práci přinesl jenom odpor a mám jednu stranu hotovou. Zeleně. Příkon cca. 7 mA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 to 'Jiří Zubek': Mrkni sem: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/osvetleni-klicky-otevirani-dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Díky Dodo...ten článek jsem četl,ale nevšiml si toho Jen mám trochu jiné barvy káblíků,bo jsem nekupoval origo ledku...jen jsem si ji vystrouhal jako origo Moje náklady za jednu kliku... konektor 12,- Kč,1x 3mm LED 9,-Kč,1xodpor 580 Ohm 1,50 Kč + 5mm plexisklo a plastové destičky grátis... To jde,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Jj... Good investice. Kluci co si kupovali origo ze SUPa za 330,- 1ks si asi drbou hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Tak promin ale origo je origo a nějaké bastlení neorigo diod je u mně prasárna.. zapojoval jsem přesně podle DP, dávál jsem origo konektor a zamotal jak origo do svazku... škoda že nemám foto.. mám to jak originál a nic jiného u mně v mém autě nepřipadá v uvahu... doby S120 už jsou dávno pryč.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 to Milhausek: Zrovna Ty píšeš něco o prasárně..... Když jsem se podíval do Tvého tématu auta na fotky jak to to máš udělaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Pardon, sek se mi net... Editováno: 24. Březen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) sakra Editováno: 24. Březen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Milhausek...máš určitě pravdu je to bastlení a měli by nás,kdo to dělá, postavit ke zdi a pro výstrahu zastřelit ! Ukázka toho, jak vypadá moje bastlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 to'Jiří Zubek': Pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) to Milhausek: Zrovna Ty píšeš něco o prasárně..... Když jsem se podíval do Tvého tématu auta na fotky jak to to máš udělaný... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>.gif" /> tak mi řekni ty chytraku co jsi tam viděl za prasárnu? jestli myslíš fotky 2 roky staré tak už je to uplně jinak.. jsou tam origo kliky, to byla pouze testovací verze a byl to hnus a proto jsem koupil origo kliky a je to bez řezání.. takže asi tak.. a ty máš zapojeno podle DP, nakodované dveřní jednotky atd.. nebo přikroucené pouze ke spínačům oken nebo zrcátek? Editováno: 27. Březen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) No minimálně se Ti podařilo to co mě: poškrábat si ten plast pod klikou. Ale nepřijde mi pěkně udělaný ten otvor. Je moc vzadu...... Mám to napíchnuté k osvětlení el.stahování. Editováno: 29. Březen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.