THORIN Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 O pár příspěvků výše je schéma zapojení osvětlení kliček. Stačí jen hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkotulko17 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Použité zelené 3mm LED. Ďakujem za návod. Editováno: 22. Březen 2016, autor: rkotulko17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Machálek Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) Ahoj. Vyměnil jsem vnitřní kliky na O2 face za osvícené kličky z verze Laurin/Klement . Všechno je jak má.Ale zajímá mě jedna věc,zdá se mi, že zadní kličky svítí podstatně víc než přední. Ale napojeny mám všechny na osvětlení ovladače stahovaní oken,tak nevím proč svítí zadní intenzivněji. Nebo to tak má být? Díky za info Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: Aleš Machálek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Ked je to zapojene ako original, tak zadne by mali svietit silnejsie, aj v L&K je to tak. Ale kedze to mas napojene len na podsvietenie stahovania okien, tak to by asi nemalo. Ale kazdopadne ti to svieti ako original Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Machálek Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Před hodinou, Kyselinka napsal: Před hodinou, Kyselinka napsal: Ked je to zapojene ako original, tak zadne by mali svietit silnejsie, aj v L&K je to tak. Ale kedze to mas napojene len na podsvietenie stahovania okien, tak to by asi nemalo. Ale kazdopadne ti to svieti ako original Ano mám to zapojené předek i zadek na podsvíceni ovládání oken vzadu a na ovládání zrcátek ve předu. Ale pořád mi to nejde do hlavy,proč svítí zadek intenzivněji . Nebo zadní ovládání je osvíceno víc? jako tam jde větší proud? To auto přece nemůže vědět,že jsem tam ty kličky dal,když to není originál jako u L&K z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Jestli ti to vadí, dej si před leddiodu několika ohmovy rezistor a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.