neOras Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zdravim , asi pred tydnem mi zacalo neco klepat v motoru, byl to takovy kovovy zvuk, zdalo se mi ze to jde od hlavy tak sem myslel ze to budu hydrostely, zavezl jsem auto do servisu a tam mi to potvrdili, vyplaznul jsem 6000 za hydrostely ale problem bohuzel vyresen nebyl.... Pri studenem motoru je to hruza klepe to jak o zivot kdyz se motor zahreje je to o neco lepsi ale ne o moc, klepani narusta s otackami motoru pri volnobehu neni slyset nebo jen minimalne. Mohou to byt vstrikovaci ventily?? Pokud ma nekdo nejakou myslenku tak sem s ni prosim sem z toho dost zoufalej hlavne protoze sem vyhodil 6000 oknem... Dik za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 chtělo by to dát na diagnostiku, co takhle snímač klepání že by byl KO? nahrej ten zvuk aspoň na kameru ať to poslechnem. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Tak jsem si to vzal do skoly a sundal jsem hlavu abych zjistil jestli to neni na pistnich cepech..nebylo..nasledne jsem se chtel podivat jestli se nepridira nektery z ventilu...odmontuji vacku vyndavam hydrostely a divam se ze jsou na nich nejake ryhy...pridirali se.. nejspis to v servise posrali tak jsem koupil nove a usadil je tak jak se to ma ... po kompletnim slozeni motoru bohuzel ale problem nezmizel... tak si opravdu nevim rady cim to mue byt.. jedine co me napadl je snad nizky tlak oleje ktery zbusobuje nedostatecne tlakovani hydrostelu je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.