Eflik Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 V salůnu mi nabídli ochranné fólie na světlomety, má je někdo z vás na autě ? Nebo nějaké zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Slyším to poprvé, máš nějaké info, cena nebo z čeho to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Cena je nejak 230 L+P a nevim co to je Obednal jsem to, podivam se na to a pak kdyztak poreferuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 To taky slysoim poprve... Nejsou to folie pro jizdu do zahranici - tedy do GB a zemi s levostranym rizenim??? Dej urcite vecet co je to zac.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 To taky slysoim poprve... Nejsou to folie pro jizdu do zahranici - tedy do GB a zemi s levostranym rizenim??? Dej urcite vecet co je to zac.... Nerpzumim jak souvisi folie na svetlo s GB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Protoze se v GB jezdi na druhe strane, musis mit na svetlech (na aute urcenem pro pravostranny provoz) nalepeny folie, abys neoslnoval protijedouci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 To by se ale pak nejmenovaly ochranne folie, navic byly jak pro pravostranne tak pro levostranne rizeni. Spise si myslim ze to bude cira folie chranici pred kaminky. No uvidime co mi nakonec dovezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 To jsem na to teda hodne zvedavy copak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Je to průhldná folie určená na ochranu proti odlétejícím kamínkům. Dá se tím potáhnout třeba celá kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 No z tou odskodovky asi ne ) Leda bych ji teda fest natah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Taky jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Elfik: Maverick to dobre vysvetlil... Jsem moc zvedavy co to bude.. Pak to pls nafot a hod sem jak to vypada... pozn: nebude do mit vliv na rozptyl svetla??? Mozna blby dotaz, ale radsi se zeptam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Ještě se zeptám jinak, měl už někdo problém s kryty na předních světlech-kamínky apod, já teda ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 kaminky ne, ale jestli si svetla mejes na mycce tou sterkou, nebo v zime oskrabujes skrabkou led, tak je poskrabes......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 abych pridal kapkou do mlýny tak si myslim že by se mohlo jednat o toto http://www.trieste.cz/index.html http://www.trieste.cz/index.html - pruhledna folie nejen na svetlomet http://www.trieste.cz/ccc_prevlek.html - zajimava je i imitace karbonu ! uplně na konci stranky docela zajimave mate nekdo odzkouseno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Nevim co to bude, takze otazky typu jestli to bude mit vliv nemuzu zodpovedet. Dodava to primo skodovka, takze by to nemelo byt nejak spatne. Co se tyce kaminku, na klasickych svetlometech to udela dulek a pohoda nic se nedeje, ale co kdyz takovy dulik udela u cockoveho svetla, bude se to pak urco nejak lomit coz nebude 2x dobre. To je ale jen muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 divili byste se, co ten materiál vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 divili byste se, co ten materiál vydrží Takze s tim maz uz zkusenosti ? )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 No podle me to treba bude prekazka v odvodu tepla z halogenovych svetlometu. Ale tezko rict. Nicmene musim souhlasit s P2M. Dulky od kaminku jsou vsude mozne, ale svetlo jsem nikdy, byt nepatrne, poskozeny nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 divili byste se, co ten materiál vydrží Takze s tim maz uz zkusenosti ? )) určité ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 divili byste se, co ten materiál vydrží Takze s tim maz uz zkusenosti ? )) určité ano Tak povidej, ma to smysl je to dobra vec, nebo vyhozene penize ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Elfik: měl jsem na mysli zkušenosti s těma polykarbonátama a ne s těma foliema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Elfik: měl jsem na mysli zkušenosti s těma polykarbonátama a ne s těma foliema a ty mas ty polykarbonaty na svetlech ????? Jinak ty foile byly orpavdu pro provoz na uzemi GB a naopak. Cili na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 polykarbonat = ten kryci plast svetla..... proste to vydrzi i peknou ranu kladivem... z me vlastni zkusenosti vim, ze vydrzi ranu sloupkem.....to ti spis praskne plastovy uchyt svetla....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 polykarbonat = ten kryci plast svetla..... proste to vydrzi i peknou ranu kladivem... z me vlastni zkusenosti vim, ze vydrzi ranu sloupkem.....to ti spis praskne plastovy uchyt svetla....... přesně tak, segra mrdla do volva(nedobrzdila se služební fábou) a kryty světel netknutý ale urvaly se uchyty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.