Přejít na obsah

17''kola

nuchtala

Doporučené příspěvky

Napsal jsi rozměr pneu, a pak píšeš "na tento ráfek".

Napiš šířku ráfku, potom se můžeme dál bavit.....

optimální šířky pneu v závislosti na šířce ráfku jsou zde vloženy už X krát, zkus se podívat na nějaké starší téma. Řeší se to tu neustále, a asi nikdy nepřestane....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím. Buď seš línej dělat, nebo přemýšlet. Zas tak těžký to přece není.

Když by ses podíval na stránky Ronalu, zjistil bys, že jediná šířka, která je v 17" dostupná, je 8".

Potom se podíváš do té tabulky, kterou najdeš v jiném příspěvku, a zjistíš, na 8" disk nejsou pneu 205 doporučené, protože je disk o dost širší.

Odkaz ke komentáři

mám rozměr pneu 225/45 R17.můžu na tento ráfek dat 205/50 R17 pneu???mám octavku 1,9 tdi

NO ASI JSEM POCHOPIL OC TI JDE ROZMER 205/50 R17 BEZ PROBLEMU AKORAT ZE TA PNEU BUDE TROCHU DRAZSI JE TO TAKOVEJ ATIP JA OSOBNE TO TAM MAM JE TO VLASTNE SKODOVKOU DOPORUCENEJ ROZMER NA 17TKY TREBA PRO OCTU RS JESTL MAS STRACH ZE TI DO BUDE DELAT NEJAKY PROBLEMY TAK SE NEMUSIS BAT. KOLKO MA TEN 17TKA DISK PALCU. POKUD 7,5 TAK TO JE AKORAT PRO PNEU 205 STROP ALE MUZES DAT.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...