borko511 Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Dobrý deň. Chcel by som sa spytat mam Octaviu II dovoz z nemecka a uz musimist na prvu technicku prehliadku a ze ci nevadi ze servisny knizka je v nemeckom jazyku??? Môžu mať k tomu pripomienky??? dakujem, vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Zdravim..vůbec nevadí, v jakém jazyce máš servisní knihu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Mám také německou a na technické (loni v červnu) na to neřekli ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Mám také německou a na technické (loni v červnu) na to neřekli ani slovo. aha tak to je dobre dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 STK servisní knížka vůbec nezajímá... nikdy jsem ji ani neměl sebou... Servisní kniha není povinný doklad k autu, to je jen velký a malý techničák a emise a pojištění. Z toho na technický chtěj oba techničáky a emise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.