Přejít na obsah

borko511

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli borko511

  • Narozeniny 5.11.1993

Oznámení borko511

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Cavte. Ja som si tiez zohnal tie zelene pruziny a bolo to super. No po par dnoch som si vsimol ze mi tie pruziny posunuly kufrove dvere tak cca 0,5cm do hora. Stalo sa to este niekomu? Preto som ich uz ani nemontoval naspat. Nemoze to nijako ublizit kufru?
  2. borko511

    Pomoc/Ponuka

    Zdravim Vas vsetkych. Mam OII MR2008 1.9TDI PD elegance. Original som mal autoradio STREAM MP3 a nedavno som si dal domontovat Bolero. Chcel by som domontovat este cuvacie senzory do predu aj zadu, Bluethoot sadu GSM III a kedze potrebujem aj Maxidot k GSM III sade tak aj ten. Nenasiel by sa niekto kto by mi dokazal vsetko zohnat aj namontovat za rozumnu cenu? Vopred vsetkym dakujem. Nie som si isty ci som spravne zvolil umiestnenie tejto temy. V pripade ze som ju umiestnil zle sa ospravedlnujem.
  3. Vdaka a toto mi bude fungovat? Tak ak ano tak si to utekam kupit.
  4. Aha to mi je divne. Nemoze to byt tym ze uvazujem ze este chcem domontovat cuvacie senzory? A este mam otazoku ked uz sme pri tej gateway. Rozmyslam aj nad originalnym bluethoot handsfree. A pocul som gateway k handsfree je pod spolujazdcovou sedackou. No ale ja ju neviem najst.
  5. Dakujem za rady. Moja byvala gateway bola 1K0 907 530P a pod tym je HW: 1K0 907 951 tak neviem ktore cislo ti pomoze. A naco ti to je ak sa smiem spytat.
  6. Zdravim. Vymenil som stream mp3 za bolero + menil som aj getway. Mam MR2008. Mam jedno tunerovu pripravu ale bolero ma dva tunery. Ale chcel by som zapojit oby dva tunery. Da sa to? Vopred dakujem za vsetky rady.
  7. Mám na vás prosbu. Chcem si kúpiť toto bolero zo Superba II do mojej Octavie II 2/2008. BUDE MI TAM PASOVAT?
  8. Octavia II 2/2008 1.9 TDI PD 77kw/ 110 ph Elegance

  9. Zdravím chcel by som sa spytat ta RJ je v kazdej octavii?? nemam ziadne pripojenie na telefon ani nic podobne len by som tam chce bluethoot sadu ak anoo mohli by ste mi poslat foto kde sa to nachadza presne?? lebo som preskumal cely priestor pod sedadlom a nicc
  10. aha tak to je dobre dik za radu
  11. Dobrý deň. Chcel by som sa spytat mam Octaviu II dovoz z nemecka a uz musimist na prvu technicku prehliadku a ze ci nevadi ze servisny knizka je v nemeckom jazyku??? Môžu mať k tomu pripomienky??? dakujem, vopred
  12. O.K. Ďík za rady ty ludia v škodovkach sú čisté lamy. Dokonca som ešte skúšal volať do Banoviec a tam tiez nevedely.
  13. Cez čo?? môžeš mi to visvetliť po lopate ja som totiž amatér
  14. Ďakujem za radu. Ako zistim svoju gateway ??? Aby som bol v obraze čo presne potrebujem.
×
×
  • Vytvořit nový...