nuchtala Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Musím vyměnit gumy.Rozměr mám 225/45 R17.Po dnešním pročtení tohoto fóra sem si našel Dunlop SP Sport Max za 3575 kč /ks a nebo Falken FK-451 za 2790 kč/ks .Které by jste mě poradili.Hlavně,abych na ně najel co nejvíc kilometrů.Někde sem četl,že ty Dunlopy se rychle sjíždějí,tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Když už máš na octavii 17" kola, asi sis je pořizoval ne proto abys ušetřil, ale proto, aby to lépe vypadalo, nebo mohl jezdit rychle. Pokud jezdíš rychle, pak rozhodně ber Dunlopy, protože jsou určitě lepší než ty Falkeny, myslím tím bezpečnost, o kterou jde primárně (co nejkratší brzdná dráha). Pokud je to jen na efekt, a teď ti jde o výdrž, potažmo tedy cenu, tak bych řešil buď ty Falkeny, kde je cena výrazně nižší (nevím jak výdrž), nebo třeba Michelin Pilot Sport PS2, nebo Semperit Direction Sport, které mají dle testu ADACU výdrž nejvyšší. Odkaz na test jsi jistě viděl v těch předchozích tématech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Ja resil to same, ale v 16". Presne jsem mel vybrane tyto Falkeny a nebo Dunlopy SP Sport 01MFS. Ja zase naopak slysel, ze Dunlopy vydrzeji celkem dost, pri me jezdeni 12000 rocne je mam na 4 roky, ne-li vice. Proto jsem sahl po drazsich, Dunlopech. Rozhodnuti je na tobe, hlavne porid dobre! Zkus si to procist tady, debatujou tam o tom! http://marea.micansoft.com/phpBB2/viewtopi...ec5aa3f6c56ceb7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 co znamená,když je pneu s ochrannou lištou?má cenu si za to připlácet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Tzv. ochrana ráfku je gumový profil na boku pneumatiky, který by měl přesahovat okraj ráfku, a chránit ho tak před odřením např. o obrubník. Funguje to tak na 50%, ale i těch je dobrých... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 co znamená,když je pneu s ochrannou lištou?má cenu si za to připlácet ? Pokud mas ALU, ktere znacne vycnivaj, priplat si za to, je to vazne znat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Musím vyměnit gumy.Rozměr mám 225/45 R17.Po dnešním pročtení tohoto fóra sem si našel Dunlop SP Sport Max za 3575 kč /ks a nebo Falken FK-451 za 2790 kč/ks .Které by jste mě poradili.Hlavně,abych na ně najel co nejvíc kilometrů.Někde sem četl,že ty Dunlopy se rychle sjíždějí,tak nevím. prece nechces srovnavat DUN. o proti FALK. to je uplne jina trida ten DUN. jak kvalitou tak samozrejme cenou ktera takove podle mne dosti solidni pneu odpovida. FALK. si k DUN. nemuze cuchnou co se tyka kilometraze a celkoveho vydrze pneu a take jizdniho komfortu. o tom ale samozrejme svedci cena FALK. ktera je nizsi.asi tak jak pise CAPO pokud chces jen honit paradu ze mas 17tky a obcas to jen tak rychleji protahnes staci ti FA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.