IgorUMF Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Ahojte. Mám taký problém že mi pri jazde občas šklbalo volantom a z nápravy išli zvuky ako by som plechové kíble tahal po zemi. Kamoš mi dal "novú", teda nie novú, ale funkčnú poloos z inej feldy. Teraz to robí "iba" pri zabáčaní doprava, a búcha resp. klepe tam niečo. Robí to iba pri ťahu, ked pustím plyn, alebo vyhodim neutral, nerobí to. Neviete na čo sa zamerať, nech nevymienam pol motora ? Ďakujem... PS: felicia 1,3 1996 bez posilovaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 asi na té "nové" poloose nebude v cajku homokynetický kloub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) jojo, s tím bych souhlasil. Mám asi ten samý problém. Dělá to rámus jen na pravé nápravě, podmínkou je že motor přidává proti kolům nebo klade kolům odpor a rámus zesiluje podle náporu v zatáčce (alias ... nekupujte nekvalitní součástky) Editováno: 2. Březen 2010, autor: noneac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorUMF Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 no mne to už nerobí. stále mi to cukalo pri tom zabáčaní doprava, a raz som chytil na to už nervy, že som to "pretlačil". Proste sem ten volant potáhel večí silú jak akú sa mi to príčilo.. a len tam neco porádne jeblo a prestalo to vim že nic moc oprava, ale aspoň zadarmo na tú chvílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.