Přejít na obsah

Problém pri jazde od prednej nápravy

IgorUMF

Doporučené příspěvky

Ahojte. Mám taký problém že mi pri jazde občas šklbalo volantom a z nápravy išli zvuky ako by som plechové kíble tahal po zemi. Kamoš mi dal "novú", teda nie novú, ale funkčnú poloos z inej feldy. Teraz to robí "iba" pri zabáčaní doprava, a búcha resp. klepe tam niečo. Robí to iba pri ťahu, ked pustím plyn, alebo vyhodim neutral, nerobí to. Neviete na čo sa zamerať, nech nevymienam pol motora ? :rolleyes: Ďakujem...

PS: felicia 1,3 1996 bez posilovaču

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

jojo, s tím bych souhlasil. Mám asi ten samý problém. Dělá to rámus jen na pravé nápravě, podmínkou je že motor přidává proti kolům nebo klade kolům odpor a rámus zesiluje podle náporu v zatáčce (alias ... nekupujte nekvalitní součástky)

Editováno: , autor: noneac
Odkaz ke komentáři

no mne to už nerobí. stále mi to cukalo pri tom zabáčaní doprava, a raz som chytil na to už nervy, že som to "pretlačil". Proste sem ten volant potáhel večí silú jak akú sa mi to príčilo.. a len tam neco porádne jeblo a prestalo to lol vim že nic moc oprava, ale aspoň zadarmo na tú chvílu :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...