Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte. Mám taký problém že mi pri jazde občas šklbalo volantom a z nápravy išli zvuky ako by som plechové kíble tahal po zemi. Kamoš mi dal "novú", teda nie novú, ale funkčnú poloos z inej feldy. Teraz to robí "iba" pri zabáčaní doprava, a búcha resp. klepe tam niečo. Robí to iba pri ťahu, ked pustím plyn, alebo vyhodim neutral, nerobí to. Neviete na čo sa zamerať, nech nevymienam pol motora ? :rolleyes: Ďakujem...

PS: felicia 1,3 1996 bez posilovaču

asi na té "nové" poloose nebude v cajku homokynetický kloub

• 2 týdny později...

jojo, s tím bych souhlasil. Mám asi ten samý problém. Dělá to rámus jen na pravé nápravě, podmínkou je že motor přidává proti kolům nebo klade kolům odpor a rámus zesiluje podle náporu v zatáčce (alias ... nekupujte nekvalitní součástky)

Upraveno od noneac

• Autor

no mne to už nerobí. stále mi to cukalo pri tom zabáčaní doprava, a raz som chytil na to už nervy, že som to "pretlačil". Proste sem ten volant potáhel večí silú jak akú sa mi to príčilo.. a len tam neco porádne jeblo a prestalo to lol vim že nic moc oprava, ale aspoň zadarmo na tú chvílu :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.