passport5 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ahoj,známému nejde otevřít kufr auta,ani zámkem ani tlačítkem ve dveřích.Existuje způsob,jak víko kufru nouzuově otevřít?sedačky sklopný nema.......Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 nemá zamčený zámek ve dveřích řidiče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 ani zámkem ani tlačítkem ve dveřích... A co příslušným tlačítkem na dálkovém ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 A je slyšet u kufru, že zámek odemyká nebo je ticho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Právě,že není slyšet nic,je to úplně mrtvý,nejde nic,zkoušel jsem všechno,holt se to musí otevřít a kouknout na ten zámek,jenže nevím,jak se mu do toho dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svítil Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 zdravím, mám stejný problém jen s tím rozdílem, že zámek úspěšně cvaká, ale víko ne a ne otevřít. Už se to podařilo někomu zvládnout? Naštěstí mám sklopný zadní sedadla, tak jestli to jde zevnitř, poraďte, jak. Díky svítil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaby Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Když máš sklopné sedačky tak je to sranda. Vlezeš do kufru a tou hvezdičkou odšroubuješ trojůhelník a sundáš tapec z víka celkem v poho a pak jen zatáhneš za lanko. Já měl horší problém v tom že nemám sklápěcí sedačky a při opravě svícení SPZ se mi pak povedlo že jsem to lanko zapomněl zapojit zpět a bylo vyřešeno už jsem se do kufru nedostal. Po tom co mi všichni známí říkali o vrtání a řezaní do mého takřka nového auta aby se to dalo otevřít, tak jsem to vzdal a jel ke Klokočkovi pro radu. A jeden šikovný velmi štíhlí technik rozebral opěrku s fusakem na lyže a protáhl se dovnitř za cca 3 min byl kufr otevřený ze vnitř. ) jen jsem tam stál a nechápal. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svítil Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Díky, už jsem se tam dostal, moc mi to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zadio Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Ahoj, dnes jsem taky zadní kufr neotevřel. mám nejspíš výhodu v tom že mám zadní opěrku sklopenou, protože jak čtu se tam budu muset dobývat zenitř. zámek necvaká a ani nebzučí. jak se řeší oprava? je špatný zámek? zítra se na to jdu podívat, ta doufám že se bude dařit. díky za přípané zkušenosti a rady.. Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.