matajs Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Prosím o pomoc. Koupil jsem navi dotykovou do mé OII 2006 se sound systémem DSP, po montáži navigace jsme zjistili že navi je vw, ale tohle půl bídy. Nicméně po nakodování repráku na sound systém nejde zvuk. Repráky jsou prostě hluchý. Navi v jiném autě funguje. Je možné, že si 510 nerozumí se sound systémem? dá se s tím něco řešit kromě výměny navi? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Máš v autě sound systém nebo ne? Podle mě je to špatně nakódované. VW verze by měla v octavii fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matajs Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Máš v autě sound systém nebo ne? Podle mě je to špatně nakódované. VW verze by měla v octavii fungovat. ano v autě je sound systém, je tam ještě DSP. pokud se navi nakodovala na sound s. nehlásila již chybu, že nevidí repráky a všechno bylo ok, ale nejde z toho zvuk. nicméně psalo mi to nějakou chybu se vstupem aux a nějaký problém se sběrnicí, jako by nekomunikovala getwey, ale s ní komunikuje, protože normálně usíná... jsem už z toho úplně v pasti :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 napiš jaké máš teď kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 a gateway je nakodovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 bude chyba v kódu.Skoda bude CAN Sound a VW DSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Po nakódování se musí navi restartovat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matajs Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 bude chyba v kódu.Skoda bude CAN Sound a VW DSP Navi jsem restartoval vždy po překodování vypnutím klíčku, pak již natvrdo odpojením od proudu. Kodoval jsem to pomocí VASE a pak jsem si již ve VASOVI psal kod sam pomocí průvodce a dané výbavy auta a nic. Nebyli schopni si s tím poradit ani u Hellera, že nikdy nic takového tady v Ostravě prý nedělali :-) Kod jsem si i opsal ze SUP II kde je columbus a sound syslém, ale tam bude o něco jiný sound. a už nevím jaký kod bych tam měl dát. ale nechci kupovat zase columba, když nevím jestli tam nebude pak stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 stáhni a nainstaluj si VCDS v adresáří ross-tech spusť lcode.exe načti popisky 1T0-035-680.lbl zaškrtej co potřebuješ a výsledný kód zadej do navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matajs Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 stáhni a nainstaluj si VCDS v adresáří ross-tech spusť lcode.exe načti popisky 1T0-035-680.lbl zaškrtej co potřebuješ a výsledný kód zadej do navi Zítra s tím opět budu bojovat, jelikož ta moje opět pořádně pilotovala a někde to zase nedobrzdila, takže toho budu mít více :-) Zkusím to co jsi mi poradil a zítra dám vědět. Zatím děkuji za radu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matajs Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zítra s tím opět budu bojovat, jelikož ta moje opět pořádně pilotovala a někde to zase nedobrzdila, takže toho budu mít více :-) Zkusím to co jsi mi poradil a zítra dám vědět. Zatím děkuji za radu. děkuji za radu, stačilo to pořádně nakodovat přes 804 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.