Publikováno Únor 24, 201015 r Klucíí,mám problémek...když jedu třeba na čtyřku..2000 otáček...jemně šolichám plyn motor začně cukat...jako by vynechával...dělá to na jakoukoli rychlost když jedu a jemně přidávám plyn..když přidám hodně už motor jde normálně...jinak to dělá i na plyn a i na benzín...
Únor 24, 201015 r pokud ti to dělá i na beneli a vzhledem k tomu že máš dvanáctiventil, tak na 99% je to EGR. Pokud se ti zatím nezapisuje do paměti závad je to jen otázka času, bude se to zhoršovat. Mně to také začalo v režimu otáček lehce nad 2000 ot/min. Pak to začalo škubat i při 2600 a ke konci až skoro do 3000. Poslední den před výměnou jsem musel jet stylem buď plyn až na podlahu, nebo nohu z plynu a otáčky mi nesměly poklesnout pod 3000 ot/min. Takže si dokážeš představit jak musela vypadat má jízda v dopravní špičce:feve:
Únor 24, 201015 r přál bych ti co navrhuje Karel, přece jenom furt lepší 500 za svíce jak 3000 za EGR, ale já vsázím na EGR ventil (viz moje příznaky )
Únor 25, 201015 r Autor čau:-)ty svíčky vypadají samo že líp:-)nedávno jsem na ně koukal a byli nic moc....mají najeto 15000....kluci díky...zkusím svíčky dnes pak písnu:-)
Únor 25, 201015 r Autor a ještě jsem si všiml že když jedu...vyřadím na neutrál pustím spojku tak otáčky někdy vyletí moc nahoru a rychle spadnou na minimum a teprve se ustálí tam kde mají být... Upraveno Únor 25, 201015 r od mira
Únor 25, 201015 r no ty svíčky bych ti přál, ale 15 000 na svíce je prd. Nevím tedy jaké tam máš, ale já na NGK (předepsané škodovkou) najíždím bez problémů těch 60t km jak nic. Pravda po té padesátce už je malinko kolísavější volnoběh, ale ty NGK jsou fakt kvalitní. Ve Škoda servisu mi při 60tisícové garančce dali nějaké Boschky, ale musel jsem je po 30t km dát do pryč páč stály za en ono. Od té doby dávám jen NGK. Jinak k tomu EGR, zkus vyměnit ty svíce jak psal Karel, ale pokud problém setrvá, můžeš si ten EGR ověřit i tak že ho zaslepíš. Ono se dá jezdit i se zaslepeným a nemusíš mít strach ani z emisí na STK, nepoznají to (mám to ověřeno ), takže by jsi teoreticky nemusel ani new kupovat. Dej vědět jak kauza pokračuje.
Únor 25, 201015 r Autor ahoj:-)jejda..a jak se zaslepuje EGR??:-))no a ještě jsem dnes zjistil že pokud vyřadím jak dřív padaly otáčky a pak se vrátily zpět...tak tentokrát to auto chcípne....tak to asi svíčky nebudou...
Únor 26, 201015 r zkus prvně ty svíce a uvidíš. Na volnoběh by EGR neměl mít vliv. Co check motoru rozsvěcuje se ti? Máš možnost to dát na VAG a vyčíst chyby? Pokud by jsi potřeboval zaslepit EGR, tak se musí podle těsnění vyrobit záslepka (mohl bych ti poslat scan kvůli velikosti a tvaru) a pak ji jen vložíš mezi EGR a trubku, taky bych ti to ukázal na obrázku co a jak... ale to bych řešil až po těch svících, možná bych vyčistil i klapku a nastavil a pak se uvidí.
Únor 26, 201015 r Autor dobré:-)no check motoru mě svítí pořád už od té doby co mám plyn...zkusím někomu říct ať mě to načte a podívá se jaké tam jsou všechny chybky...pak teda nechám vyčistit škrtící klapku..bude určitě jak prase..byla naposledy čištěná před 80tisíci a to byla totál špinavá...ale bohužel na vše se dostanu až ve středu..:-(svíčky už mám koupený ...pak teda uvidím co dál...jinak kdyb ybyl ten EGR tak koupím nový..nemám problém...koukal jsem že stojí kolem 2800...vyměnit ho není problém???já ani nevím kde je na motoru..jinak dík..:-))no jo 180tisíc najeto už musí být kde znát na tomhle malým motoru...
Únor 26, 201015 r neboj, pokud by jsi musel koupit new EGR ventil, tak jeho výměnu určo zvládneš, je to otázka tak 20 min . Já už to dělal tolikrát
Březen 5, 201015 r Autor čauky...tak už mám hotovo...byl to EGR...tak jsem ho zaslepil a je klid...:-))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.