angel.CZ Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Cas nemam. Budu muset prohodit. A no... nezkousel, tocil se nebezpecne rychle. Vecer vezmu rukavici a vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Zkus nez neco koupis, treba je to visko, u me se to toci mdle, ale toci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Vyzkousim jen ro vysko po hmatu. Potrebuji prave auto denne, nez abych vytahoval termostat a zkousel. To asi koupim novy a jen prehodim. Pote ten stary reklamuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 tak, větrak se dá v pohodě zastavit v ruce.... po čase se zase rozjede, takže termostat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Ahoj, tak jsem tu zase a už s dobrýma zprávama. Cívky sice byly v pohodě, ale když už mám nové BOSHky, nechám si je a do náhrady staré. Co se týče nedohřívaní, tak opravdu to bylo termostatem. Teďka už je to v pohodě :-) Co se týče třepaní auta (sem tam na neutrálu) Tak diagnostika ve škodovce nic neukázala, tak jsem se bavil s mechanikama a říkali, ať zkusím nabrat jinde benzín. Jak jsem jim ještě žekl že ho beru z Dětmarovic za 34kč (kde se ceny nehýbou), tak se zasmáli a řekli že na 85% to bude tím. Takže jak dojedu nádrž, beru shelku či si zajedu do polska (prý je tam o něco kvalitnější a levnější), mám to cca 10km od baráku. Tak to by bylo asi vše tedy, teď mi už jen držte palce s nahozením LPG a tím benzinem. Díky moc za rady a třeba zase někdy příště ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Co vím tak u Vás v Karviné máte Benzinu plus u Tesca,(je tam dokonce LPG, tak by jsi tam mohl brat i to) a viděl jsem že tam mají i dobré ceny, oproti jihu Moravy kde bydlím. Tak zkus tu Benzinu a neboj se i Vervy. Já tankoval jen Shell, a taky sem pociťoval menší vibrace a navíc mě to házelo kontrolku motoru. Po doporučení jsem tam dal Vervu a pak už jen klasiku 95 a jezdím na to doteď. Vibrace ustaly, a to hlavní kontrolka mě po asi 2-3 tankování plné zhasla. Neříkám že ta kontrolka mohla být benzínem, můžou to být i jiné příčiny, ale zatím je vše OK. Předpokládám že jsi tankoval na Eurobitce že? Tam je to levné hodně, to vím jezdím tam se zbožím, ale kvalitativně nic moc nejspíš. Do autorizáku jezdíš do Autocentrály v Karviné? Jsi tam spokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 (editace) ahoj, no benzina v Karviné je nejdražší ... to už spíše cestou do Ostravy naberu, ale jak říkám příjde LPG a benzín jen za 500 jednou za čtvrt roku, takže to i tu vervu :-) Jo do autocentrály jezdím, vlastně teďka s tím termostatem. Jinak mám ,,své´´ mechaniky. takže jsem tam byl zatím 2x se supem, jinak s feldou před pár lety a nemůžu si stěžovat :-) Super přístup a domluva. Ceny rozebírat nebudu, mé minulé auto byla Honda, takže teďka jsou mi opravy k pousmání i když dávám origo díly :-) Ale pokud bude nějáký problém, s kterým si ,,moji´´ mechanici nebudou vědět rady či nebudou mít čas, tak určitě navštivím. :-) EDIT: jinak pokud jsi z okolí, není problém mě kontaktovat a domluvím ti co budeš potřebovat :-) Teďka mám třeba auto u lakyrníka se všema možnýmá škrábancema a důlkama z parkovišť a věř mi, že cenu kterou si řekl, bys možná tak koupil jen barvu :-) (ta je v ceně, prostě přijedeš, domluvíš se, on tě i odveze a průběh ti posílá i fotkama na FB či mail. Jen tak, kdyby někdo chtěl (Sorry za reklamu) Editováno: 8. Listopad 2013, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Zdar pane vidim, že jsme sousedi :-) Jinak pokud chceš fakt kvalitní palivo tak vyzkoušej benzínku u dálnice v Bohumíně jmenuje se TransEurope taková modrá....Moje kára tam tankuje od koupě a pohoda a to mam nafťáčka s kvalitou benzínu to určitě bude taky super...Někde jsem slyšel, že majitel si vozí přimo sám naftu z Rakouska na tahačích.Skus a uvidíš já mohu jen doporučit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Zdar pane vidim, že jsme sousedi :-) Jinak pokud chceš fakt kvalitní palivo tak vyzkoušej benzínku u dálnice v Bohumíně jmenuje se TransEurope taková modrá....Moje kára tam tankuje od koupě a pohoda a to mam nafťáčka s kvalitou benzínu to určitě bude taky super...Někde jsem slyšel, že majitel si vozí přimo sám naftu z Rakouska na tahačích.Skus a uvidíš já mohu jen doporučit :-) to mám dosti z ruky, tam jezdím fakt jen 1-2 za půl roku .... Zkusím to polsko a uvidím. Jen mě štve, že jsem si udělal tolik vrásek na čele a tolik vyřizovaní a ježdění a snad zbytečně :-) Ale chybama se člověk učí ;-) Teďka už snad bude aspoň rok sloužit bez větší údržby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A do Polska jezdíš kde?Přes Petrovice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A do Polska jezdíš kde?Přes Petrovice? Anno, Zebridovice, ci jak se to jmenuje. Je to u toho kruhace. Dlouho jsem tam nebyl, jezdival jsem tam cca 2 roky zpet pro lpg, to se vyplatilo, tedka to udela jen par haleru, ale benzin a nafta jsou s cenama jinde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 ty jsi z Karviné nebo odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Ahoj, mam takovou otazecku. Dneska jiz podruhe behem cca dvou tydnu se mi na krizovatce vytocil na par sekund motor na presnych 3000ot/min a pote zase klesnul... zase par sekund klid a zase, takhle se to opakovalo asi 4x nez jsem se rozjel. Co to je ? Je chyba na me strane, nebo to taknekdy dela ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Nedela, chyba auta. Vycisti skrtici klapku pokud nepomuze tak vahu vzduchu. Idealne koupit novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Kde to najdu prosimte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 (editace) Ahoj. Lidicky, co je prosim vas tohle ? Nachazi se to mezi prednim naraznikem a chladicem. Diky. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=gallery&module=images§ion=img_ctrl&img=48844&file=max http://forum.skodahome.cz/index.php?app=gallery&module=images§ion=img_ctrl&img=48845&file=max A jeste jedna vec, mohl by nekdo prosim vyzkouset pri studenem motoru a naslednym nastartovanim, zda se mu toci vetrak chlazeni ? Dekuju Editováno: 4. Prosinec 2013, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 melo by to byt čidlo teploty venkovní jo a větrák se převaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 To jsem si myslel s tim cidlem. Diky A neni to divne, ze za studeneho motoru se vlastne jeste chladi ? Co se tak poptavam tak by se to melo vlastne spoustet az pri chlazeni mozoru, tedy od urcite teploty, a ne i pri -5ºC.... zajimave. Diky za info ale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Ten vetrak se toci tak, za nic neuchladi, je to opravdu jen par otacek za minutu a rukou ho klidne zastavis. Ale s rostouci teplotou se zvyuji otacky a hlavne s otackama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Ano, na to jsem prisel taky. Ale je mozne ze mi to chladi u 70ºC ? Bavil jsem se s kamaradam co maji V6a ti jsou v pohode na 90ti tak stejne s dizlama. Nevim zda je to jen tady u 1.8t. No zatim neresim, hlavne ze je zahraty olej ;-) Uz se smiruji stim, ze na to jen tak neprijdu.... jen otazka, muze se takhle neco pokazit kdyz je vlasne voda o cca 20º mene ? Da se jezdit i v 5tis. otackach atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 už jsem několikrát psal, že drží 90st což je provozni teplota, jen se otaci vrtule ale nic to poradne neochladi, Tak nepiš, že je to u 1.8. evidentně máš někde chybu, dali jsme par tipů a pokud to tim neni a nerozumis tomu dej auto do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 (editace) :-) tema chybama co jste psali to neni. V servisech to bylo ve 3. Nikde zadna chyba neni, napichle na diagnostice taktez. Bez chyby ! Cca 3500,- kc vyhozene a ta ,,chyba" se nenasla a nikdo nevi cim to muze byt, jen spekulace... Pokud mas nebo znad mechanika ktery by to dokazal vyresit, klidne za nim zajedu i na druhou stranu republiky, ale uz ted vim, ze by to byla zbytecna cesta... Editováno: 7. Prosinec 2013, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 ok, já ti jenom říkám jak se chová moje auto a že to normální není, ať nepíšeš, že je to vlastnost 1.8t, protože je to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Ja si to jen myslel, auto mam chvili, nevim jak se chova :-) znamy u felicie ma to stejne, kamaradka u oktavky jeste horsi... (zahrate po 20km...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Zkus s zeptat zde v sekci octavia 1, maji ten stejny motor, popripade na octaviaclubu.cz ci vw-clubu.cz urcite nekdo musel podobny problem resit, zkus se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.