HonzikP Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ahoj, koukám na Tvé příspěvky a určitě máš na tom motoru něco špatně. Pokud je termostat v pořádku, tak se motor na 90°C ohřeje vždy. Turbo začíná zabírat už kolem 2000ot/ min. A to kolísání otáček jsem kdysi rešil taky a zjistil jsem, že to bylo zalepeným přepouštěcím ventilem z turba, zalepeným odvzdušněním klikovky a ješte jedním ventilem, ale už si nepamatuju který. Tohle samozřejmě diagnostika neodhalí. A to vše zavinila snaha ušetřit na oleji... Polský Castrol 5w-30 za 200litr.... Klapka a čidlo teploty nasavanýho vzduchu jsou docela odolné, ale tu už by diagnostika ukázala. Jakou ti ukazuje spotřebu palubní počítač? Pokud ti u ohřátého motoru na volnoběh ukazuje víc než 1l/hod, tak je neco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Je to motor z polska, nevím co tam lili předtím, ale teďka jsem tam měl castrol 5W40 na proplach (asi 5000km) a přes vánoce jsem tam lil Mobile 1 5W40. A ano když stojím se zahřatým motorem, ukazuje mi to kolem 0.6 - 0.8L/hod ... Jak jsem psal, turbo je nově repasované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 chtěl jsem se zeptat. Neměl by tady být nějáký přichycovací kryt na cívky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 ne, to je v pořádku. Je to jen univerzální víko. Jiný 1.8T mají jiné cívky i jejich uchycení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ok, díky. Takže se nemůže stát že by cívka trošku hůře držela? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 pokud je domáčklá na svíčce tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) To samozřejmě je. Editováno: 20. Říjen 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.