Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, koukám na Tvé příspěvky a určitě máš na tom motoru něco špatně. Pokud je termostat v pořádku, tak se motor na 90°C ohřeje vždy. Turbo začíná zabírat už kolem 2000ot/ min. A to kolísání otáček jsem kdysi rešil taky a zjistil jsem, že to bylo zalepeným přepouštěcím ventilem z turba, zalepeným odvzdušněním klikovky a ješte jedním ventilem, ale už si nepamatuju který. Tohle samozřejmě diagnostika neodhalí. A to vše zavinila snaha ušetřit na oleji... Polský Castrol 5w-30 za 200litr.... Klapka a čidlo teploty nasavanýho vzduchu jsou docela odolné, ale tu už by diagnostika ukázala. Jakou ti ukazuje spotřebu palubní počítač? Pokud ti u ohřátého motoru na volnoběh ukazuje víc než 1l/hod, tak je neco špatně.

Je to motor z polska, nevím co tam lili předtím, ale teďka jsem tam měl castrol 5W40 na proplach (asi 5000km) a přes vánoce jsem tam lil Mobile 1 5W40. A ano když stojím se zahřatým motorem, ukazuje mi to kolem 0.6 - 0.8L/hod ... Jak jsem psal, turbo je nově repasované.

• 1 rok později...

chtěl jsem se zeptat. Neměl by tady být nějáký přichycovací kryt na cívky ??

post-78824-0-39518400-1445354008_thumb.j

ne, to je v pořádku. Je to jen univerzální víko. Jiný 1.8T mají jiné cívky i jejich uchycení.

Ok, díky. Takže se nemůže stát že by cívka trošku hůře držela? Dik

To samozřejmě je.

Upraveno od angel.CZ

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.