strobll Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Ahoj octavaci,mám takový drobný problém.Horní pánty předních dveří jsou už docela v dezolátním stavu.Pořídil jsem si nové,ale při výměně se ukázalo,že to není tak jednoduché jak to vypadá.Šroub na dveřích a sloupku jsem odšrouboval,ale pánt přád drží jak klíště,po lepším prozkoumání jsem zjistil,že oni škodováci koumáci tam dali ještě jeden šroubek,ale je zevnitř sloupku.Prosím Vás,jestli jste to někdo měnil popište mi jak se k němu dostat.Děkuji moc za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 moc Tě nepotěšim, ale komplet přístrojovka ven a ta trubka co je pod ní taky až pak je na ty šrouby přístup (snad Tě uklidní že tak to má jakýkoliv koncernový auto se stejnýma pantama jako Octavie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strobll Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 dik za utěchu,ale mně to nedalo a už je hotovo.Vyměnil jsem jenom čep a část pántu která je na dveřích (ta byla nejvíc vychlochtaná) a sedí to super.Sice bylo kolem to hoho pár úprav ,ale vše šlo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.