Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Včera jsem poprvé od namontování TZ jel s přívěsem a nemile mne překvapilo pískání PDC při zařazené zpátečce. To jde vypnout jen tlačítkem PDC. Má to tak fungovat nebo mám někde chybu v zapojení či kódování? Předem děkuju za jakoukoliv konstruktivní radu. V.

Vloženo

Ahoj!Jde to nakódovat že při zapojení se zadní automaticky deaktivují a pokud máš přední tak ty budou pořád aktivní.

Super. Muzes mi poslat to kodovani? Nastavuji v jednotce PDC nebo jinde?

Vloženo

Ta na adresa 10-asist parkování/řízení - kódování 07 kód 010003 a co se týče přispůsobení mám v kanálech nastaveno kan.1 je hlasitost vzadu mám nejvyšší 9,kan.2 je výška tónu vzadu mám tam 6,kan.3 hlasitost v předu mám tam 6,kan.4 výška tónu v ředu mám tam 7, kan.7 a 8-1,kan.10 a 11 -1 ,kan.23-1O

Vloženo

Ta na adresa 10-asist parkování/řízení - kódování 07 kód 010003 a co se týče přispůsobení mám v kanálech nastaveno kan.1 je hlasitost vzadu mám nejvyšší 9,kan.2 je výška tónu vzadu mám tam 6,kan.3 hlasitost v předu mám tam 6,kan.4 výška tónu v ředu mám tam 7, kan.7 a 8-1,kan.10 a 11 -1 ,kan.23-1O

dle mého on ale nemá jednotku 475 na adrese 10, ale jednotku parkovací pomocník na adrese 76. podívej se jestli máš v kodování jednotky parkováků na začátku 1.. pokud teda máš originál jednotku tažného..

Vloženo

Kluci dik, mate pravdu ve vsem. Jednotka na adrese 76. Tu jsem jeste nevymenil (mam ji v supliku). Kodovani probehlo OK . Ted ale musim pockat az zas potahnu vozejk :)). Jinak jsem rozchodil i to GSMII se Streamem. Jak mi ukradli Columbuse tak se nejak sekla komunikace BT v mem telefonu. Dal jsem restart BT a uz to bezi. Aspon ze tak. Dekuju za pomoc. Jeste jedna otazka lze packou ovladat skladby ci stanice na Streamu?

Vloženo

Tak to s tou páčkou asi nepůjde ale na multifunkním volantu jo pokud ho máš.

na Columbusu to slo i packou. Volant nemam , mam RS 3ramennej

Vloženo

Kluci dik, mate pravdu ve vsem. Jednotka na adrese 76. Tu jsem jeste nevymenil (mam ji v supliku). Kodovani probehlo OK . Ted ale musim pockat az zas potahnu vozejk smile.gif). Jinak jsem rozchodil i to GSMII se Streamem. Jak mi ukradli Columbuse tak se nejak sekla komunikace BT v mem telefonu. Dal jsem restart BT a uz to bezi. Aspon ze tak. Dekuju za pomoc. Jeste jedna otazka lze packou ovladat skladby ci stanice na Streamu?

Proč by nemělo chodit GSMII se Streamem? vždyt to chodí normálně z výroby..

Vloženo

Proč by nemělo chodit GSMII se Streamem? vždyt to chodí normálně z výroby..

Po tom co mi vykradli navi to to GSMII proste neslo sparovat. Zprvu se parovalo, ale asi to BT poznalo ze nekorektne (chybelo radio) a pak uz ho muj telefon ignoroval. Pomohl az restart telefonu.A nove hledani BT .

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj!Jde to nakódovat že při zapojení se zadní automaticky deaktivují a pokud máš přední tak ty budou pořád aktivní.

Ahoj kluci jde to takhle nakodovat i u Roomstra? Nemate s tim nekdo zkusenosti?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...