MELLO Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj, nějaká ku..va mi dnes šlohla plastovou krytku ostřikovačů světel v nárazníku. Nemůžete někdo číhnout do Etky, jestli se dodává samostatně, případně jestli se dodává rovnou v laku? Rád bych věděl co mě čeká. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jakou máš barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Mám červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 nevite cenu zháním je ve stříbrné metalíze někdo to nabízel v bazaru ale nenašel sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Tak oficialni cena krytky tlakovych ostrikovacu za kterou je koupis v servisu je cca 114,- Kc/ks. Jinak v barve se neprodavaji. Podle zkusenosti nekterych lidi tady z fora je ale vzhledem k male plose muzes nalakovat pomoci spreje v dobre kvalite. Cislo dilu je: 6Y0 955 109A/110A (leva/prava) Nabidka v bazaru byla, ale uz je to skutecne dlouho - nicmene, nebyl to BadyS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 jojo byl byl to badys a už sem to našel díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.