f3killer Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 cau chci se zeptat zda plasty co jsou ve dverich u feldy budou pasovat do favorita dikes za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Záleží na tom co je to za r.v. Pokud má dveře s přípravou pro nový (černý interiér) tak to bude jednodušší, ale drobným úpravám se nevyhneš. Pokud je to starší model (do rv 91, ale nejsem si jistý) tak bych se na to vykašlal, bude to piplačka jak prase s nejistým výsledkem. Nové dveře poznáš tak, že je v nich oproti starým víc děr a otvorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f3killer Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 [tak to jo no je to rok 92 ale kdyz rikas ze to bude poplacka tak nevim no!!jestli se do toho mam poustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Jestli máš 92, tak to už budou nové dveře. To by takový problém být nemusel. Jaký tam máš interiér? Ten černý moderní nebo hnědou koženku? Můj názor je takový: kulatá palubka a výplně dveří se do hranatého fava nehodí, vznikne kočkopes. Nejlepší úprava je dát tam černý interiér (pokud máš hnědou koženku), ten tam sedne bez problémů a hned to líp vypadá. Pak vyměnit topení za topení z feldy a popřípadě sedačky z feldy, pak je to bezva auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f3killer Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 tak to jo ja mam hnedou!chci tam dat sedacky s feldy a palubovku s feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk_cz Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 zd, no o ty dveřní výplně jsem se taky pokoušel a radši jsem to vzdal, je to strašná piplačka ( měl jsem rv 89, takže dveře přípravu na černej tapec neměly ). Pokud tam máš přípravu, tak bych radši šel do origo černých favo tapeců. Palubka a sedačky jsou v pohodě, zase tak špatně to nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.