pet Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Clapi jdou na světlometu vymněnit samostatně skla_? Dnes jsem zjistil že mám jedno sklo poškozené,jako-by teplem žárovky.Nechce se mě mněnit celý světlomet.Stalo se to už někomu? Žárovky mám normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) Pred faceliftom sa skla dali menit!!!! Po facelifte sa nedaju menit su plastove a zlepene dokopy zo svetlom. Skus to svetlo vylestit XERAPOLOM.!!!! Urcite si ta mal ziarovku typu 90/100W.Ak mas to poskodenie z vnutra svetla tak ti pomoze len kupit novy cely svetlomet. Editováno: 1. Březen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Žárovky tam žádné spešl nemám ,proto mě nejde do hlavy,proč se to stalo.Pokud to nejde vyměnit tak je to v -------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nekde sem cetl ze to jde rozdelat a pak slepit ale nevim, koukal sem a sehnal bych svelto dovozovy (depo) za 1300 a hella 2900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Žárovky tam žádné spešl nemám ,proto mě nejde do hlavy,proč se to stalo.Pokud to nejde vyměnit tak je to v -------- Zkus to vyleštit tady návod: http://skodaoctavia.cz/renovace-prednich-svetel-octavia-facelift . Jinak pár lidí je i rozebralo, a pak je zase slepilo, ale děli to snad pájkou nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Já jsem tady někde četl, že to odříznul pilkou na železo,a pak zase přilepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Pokud by jsi se rozhodl to nějak měnit,mám poničené světla doma,skla jsou v pořádku!!!Mají pouze packy utrhané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.