Publikováno Březen 1, 201015 r Clapi jdou na světlometu vymněnit samostatně skla_? Dnes jsem zjistil že mám jedno sklo poškozené,jako-by teplem žárovky.Nechce se mě mněnit celý světlomet.Stalo se to už někomu? Žárovky mám normální.
Březen 1, 201015 r Pred faceliftom sa skla dali menit!!!! Po facelifte sa nedaju menit su plastove a zlepene dokopy zo svetlom. Skus to svetlo vylestit XERAPOLOM.!!!! Urcite si ta mal ziarovku typu 90/100W.Ak mas to poskodenie z vnutra svetla tak ti pomoze len kupit novy cely svetlomet. Upraveno Březen 1, 201015 r od PROCHY603
Březen 1, 201015 r Autor Žárovky tam žádné spešl nemám ,proto mě nejde do hlavy,proč se to stalo.Pokud to nejde vyměnit tak je to v --------
Březen 1, 201015 r nekde sem cetl ze to jde rozdelat a pak slepit ale nevim, koukal sem a sehnal bych svelto dovozovy (depo) za 1300 a hella 2900
Březen 3, 201015 r Žárovky tam žádné spešl nemám ,proto mě nejde do hlavy,proč se to stalo.Pokud to nejde vyměnit tak je to v -------- Zkus to vyleštit tady návod: http://skodaoctavia.cz/renovace-prednich-svetel-octavia-facelift . Jinak pár lidí je i rozebralo, a pak je zase slepilo, ale děli to snad pájkou nebo tak nějak.
Březen 7, 201015 r Pokud by jsi se rozhodl to nějak měnit,mám poničené světla doma,skla jsou v pořádku!!!Mají pouze packy utrhané
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.