Přejít na obsah

světelná houkačka cvaká se zámky ve dveřích

bambitka

Doporučené příspěvky

Zdravím odborníky a prosím o radu (octavia I combi, 1.9 TDI, 66 kW, r.v. 7/2001) :

Při startech mi začalo současně se záběrem startéru cvakat ve dveřích. Zjistil jsem že zvuk vydává snaha znovu odemknou.

Den na to se po odemčení DO auto odemklo cca 30x. Během jízdy si sem tam zacvakalo bez souvislostí s otřesy atd, ale při bliknutí světelnou houkačkou vždy.

Chvilkové odpojení baterie nepomohlo, světelná houkačka odemyká auto dál.

Přidali se problémy s DO centrálu - někdy nereaguje, občas se auto odemkne samo... Po zamknutí se jen občas rozbliká LED v řidičovo dveřích.

Poradí někdo ?

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Zdravím odborníky a prosím o radu (octavia I combi, 1.9 TDI, 66 kW, r.v. 7/2001) :

Při startech mi začalo současně se záběrem startéru cvakat ve dveřích. Zjistil jsem že zvuk vydává snaha znovu odemknou.

Den na to se po odemčení DO auto odemklo cca 30x. Během jízdy si sem tam zacvakalo bez souvislostí s otřesy atd, ale při bliknutí světelnou houkačkou vždy.

Chvilkové odpojení baterie nepomohlo, světelná houkačka odemyká auto dál.

Přidali se problémy s DO centrálu - někdy nereaguje, občas se auto odemkne samo... Po zamknutí se jen občas rozbliká LED v řidičovo dveřích.

Poradí někdo ?

Předem díky

A dvere mas zaslepene? - myslim tim zamky :)

Odkaz ke komentáři

A dvere mas zaslepene? - myslim tim zamky :)

klíčem můžu odemknout pouze dveře řidiče a kufr - jestli se ptáš na tohle. jinde zámky nemám

nový poznatek - když se zamknu uvnitř auta tlačítkem ve dveřích řidiče, tak se zamkne vše, ale šoférovo dveře se ihned zase odemknou..

Odkaz ke komentáři

asi budou přelámaný dráty ve dveřích řidiče

zkusil jsem vyndat pojistku pro centrál. stále se odemyká kufr (asi je na jiné pojistce). je slyšet že je to celé spouštěné nějakým relátkem za poj. skříní - zkoušel jsem je vyndavat jedno po druhém ale nenašel jsem to které to dělá. pak už tam zbyla jenom taková černá krabička - jenže v tu chvíly to přestalo a od té doby to nezlobí. Nevíte někdo co je to za ktabičku - jestli by to mohlo souviset ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...