Přejít na obsah

Brzdova svetla

Pitrsak

Doporučené příspěvky

Dobry den, mam problem, mam sice Seata Leona ale je to stejny jako OI snad. Koupil jsem si tuning LED svetla zadní, a zacala mi blikat kontrolka zhaveni a jemne prosvitat brzd. svetla, slapnu na brzdovej pedal a rozsvitej se normalne, ale jakmile pustim pedal tak sice zhasnou ale porad trochu prosvitaj, co s tim?? Na VAGu to napsalo chyba 1 Fault Found 16955 - Brake Switch (F): Implausible Signal P0571 - 35-00 - -.

Dekuji

Seat Leon TDi 81kW 2001

:help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci oboum moc dekuji, sem blbej, zapomnel jsem napsat ze brzdovy spinac jsem uz vymenoval a na testu akcnich clenu mi to chybu nehlasilo, muj dojem je, ze by to mohlo byt temy novymi svetly LED, treba spatnej odpor nebo tak, tu chybu vymazu, ale za deset minut se rozblika kontrolka zhaveni opet, zkusim tam vratit orig. svetla a uvidim jestli to bude hlasit jeste chybu, ale stejne vam moc dekuji, pak napisu jak to dopadlo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...